Geplaatst op 7 maart 2018 (Verloopt over 925 dagen)
Vervuld

Marketing

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste afstudeerstagiair(e) gericht op Marketing! Wij bieden een uitdagende en leerzame stageplek, vlakbij het centrum van Breda. Bij een stage bij HMG staat jouw eigen inbreng voorop!

Begeleider

Een stage bij HMG is afwisselend en heel leerzaam. Omdat we dagelijks bezig zijn met talent leer je veel over jezelf! Lees hier hoe stagiair Rosalie haar stage heeft ervaren: https://www.humanmobilitygroup.nl/blog/mijn-stage-bij-hmg

 • Je hebt affiniteit met marketing/sales;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands (Franse taal en/of Engelse taal is een pré);
 • Je stelt vragen en gaat op zoek naar kennis en kansen;
 • Je kan goed zelfstandig, planmatig en doelgericht werken;
 • Je bent een creatieve zelfstarter die ons met veel enthousiasme en frisse ideeën komt versterken.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Op maandag starten we de week met een werkoverleg. Hierin bespreken we eventueel openstaande zaken, de vorige week en wat er komende tijd op de planning staat. We stellen aan de hand daarvan de belangrijkste taken van de week op. Ook bekijken we statistieken van websites en social media om zo eventuele (vervolg-) acties te kunnen bepalen. Na het werkoverleg ga je aan de slag met bijvoorbeeld het schrijven en plannen social media berichten voor komende week. Daarnaast kun je bijv. een training over onze talentmanagement methode bijwonen.

 2. 2

  Dinsdag

  Dinsdag staat in het teken van onze activiteiten in Frankrijk. Als marketeers helpen we onze commerciële Franstalige collega bijv. met het maken van flyers en opmaken en verzenden van emailcampagnes. Note: hiervoor is het niet per sé nodig om Frans te kunnen spreken/lezen, het is wel een pré als je dat kunt. Ook gaan we aan de slag met lopende campagnes. We bekijken hoe we mensen kunnen bereiken / benaderen voor onze activiteiten en gaan hiermee aan de slag. Ook ondersteun je TalentHouse, een concept van HMG, zoals met het organiseren van een netwerkborrel.

 3. 3

  Woensdag

  Afhankelijk van de gemaakte afspraken werk je vandaag een hele dagen aan jouw afstudeeropdracht. Dit kan vanalles zijn, afhankelijk van jouw interesses en opleiding. We vinden het leuk als je zelf met een suggestie komt voor een onderzoek!

 4. 4

  Donderdag

  Vandaag staat een dag vol activiteiten gepland. Er zijn diverse afspraken gepland op het kantoor in Breda. We zorgen er als team voor dat alles spik en span is, dat alle benodigde materialen op orde zijn en dat alles op tijd verloopt. Tussen de bedrijven door doen we research naar bijvoorbeeld nieuwe blog onderwerpen, thema's die spelen onder onze doelgroep en hoe wij kunnen inspelen op trends. Daarnaast houden we ons bezig met het samenstellen van nieuw materiaal, zoals een boekje met artikelen (interviews met klanten) en tips en tricks.

 5. 5

  Vrijdag

  We zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Je helpt met beeldmateriaal, opmaak, teksten, SEO, eigenlijk alles wat er bij een website komt kijken. Eventueel help je bij het schrijven van nieuwe webcontent zoals blogs. Daarnaast gaan we op zoek naar interessante activiteiten die we offline kunnen ondernemen, zoals een beursdeelname. Als we besloten hebben aan een beurs deel te nemen komt daar vanalles bij kijken: het maken van flyers, standinrichting, workshoppresentatie, draaiboek, aanwezigheid medewerkers vaststellen, etc.

Een dag bij HMG is nooit hetzelfde.

HMG werkt projectmatig en daarom is er veel afwisseling in het werk. Hieronder hebben we een indicatie gegeven van activiteiten, maar afhankelijk van de lopende projecten en jouw interesses en talenten kan dit uiteraard anders zijn!

Werken bij Human Mobility Group

Met talent als inspiratie en door passie en toewijding in de uitvoering van ons werk, bieden wij oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de business performance. Succesvol veranderen en talentgericht ontwikkelen van medewerkers staan hierbij centraal.

Meer over Human Mobility Group humanmobilitygroup.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Breda

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.