Humanoids

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Humanoids is een collectief van startende en ervaren UX-designers en Front-End developers. Humanoids geeft nieuw talent middels crash courses en traineeships de kans om zich op de arbeidsmarkt te onderscheiden.

Startende UX-designers en Front-End developers verdienen een eerlijke kans, met dat idee is Humanoids halverwege 2017 opgericht door Maarten Hoogvliet. Door middel van cursussen en traineeships kunnen talenten bij Humanoids hun ervaring, kennis, portfolio en netwerk vergroten, zodat ze een betere kans maken op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd krijgen bedrijven de kans om kennis te maken met nieuw talent, dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Aspirerende ontwerpers en ontwikkelaars van interactieve producten zoals apps of websites kunnen zich bij Humanoids twee keer per jaar opgeven voor een crash course en traineeship UX-design of Front-End development. Tijdens de crash course, gegeven door ervaren docenten die nog met een been in het vak staan, worden gedurende vijf weken de laatste design tools, technieken en professionele vaardigheden op het niveau van de markt gebracht. In de 12 maanden daarna gaan de deelnemers aan de slag als trainee bij een van de partners van Humanoids. Naast de begeleiding op afstand is er ook één dag in de week waarop men weer samenkomt bij Humanoids voor extra training en persoonlijke begeleiding. Na het traineeship bestaat de mogelijkheid om aan de partner verbonden te blijven.

Om de aansluiting bij de arbeidsmarkt nog toegankelijker te maken voor starters, zijn de crash courses voorafgaand aan het traineeship vanaf 2019 gratis. Tijdens de crash course wordt een stagevergoeding uitgekeerd, tijdens het traineeship een salaris. Daarnaast krijgt men de beschikking over een MacBook en de benodigde softwarelicenties. Daar staat wel een strenge selectie tegenover, zodat alleen de meest gemotiveerde academische talenten worden aangenomen. Voor externe deelnemers is het ook mogelijk om de crash courses te volgen, hier staat wel een vergoeding tegenover.

humanoids.nl
 • Rotterdam

  Stationsplein 45

  3013AK Rotterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.