Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1340 dagen)
Vervuld

Kom jij onze UX verbeteren?

Wordt je er helemaal gek van als je ziet dat iemand met tools werkt die jij veel beter zou kunnen ontwerpen? En ben je daarnaast in staat om op basis van jouw observaties user stories, scenarios, wireflows en zelfs prototypes te maken?

Omdat wij er van overtuigd zijn dat stilstand achteruitgang betekent zijn wij altijd bezig met nieuwe features en verbeteringen aan de app. Op dit moment zijn wij bezig met een aantal gigantische vernieuwingen die er voor zorgen dat wij deze keer niet alleen de app maar ook onze back-office flink moeten omgooien. En dat is precies waar wij jou voor nodig hebben.

Wij bieden jou een plek aan waar je kunt leren door op volle kracht met ons mee te knallen. Zelfstandig kunnen werken, een kritische blik hebben en gedrevenheid zijn een aantal kenmerken die wij verwachten terug te zien in jouw sollicitatie. Vergeet niet om je cv en portfolio mee te sturen als je contact opneemt met ons.

Functie-eisen stagiair (kennis, vaardigheden, houding, ervaring, competenties):- Zelfstandig
- Spreek zowel Nederlands als Engels
- Gedreven en gemotiveerd
- Niet bang om zelf stappen te ondernemen

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  jobs@appimin.com

Werken bij I'M IN

Misschien ken je hem wel, misschien ook niet; de app I'M IN. Met deze applicatie weten gebruikers altijd precies waar en wanneer de coolste feesten zijn. Daarnaast kun je met I'M IN ook nog eens kaartjes winnen voor deze evenementen. Al met al een best toffe app dus (al zeggen we het zelf).

Meer over I'M IN appimin.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.