Incentro Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Incentro? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

IT-oplossingen waar je blij van wordt Door een gouden combinatie van specialisme, ambitie en sturen op geluk. Op naar de sterren en daar voorbij!

Wij helpen organisaties met het behalen van hun online doelstellingen. Dat doen we door het slim inzetten van informatie, marketing en techniek.

Digital Happiness
Bij Incentro heerst een sterke eigen cultuur. Deze cultuur vormt het bedrijf en bindt de mensen die bij Incentro werken. Maar niet alleen intern is deze cultuur belangrijk; ook onze klanten zien dat deze cultuur positief bijdraagt aan onze resultaten.

Onze cultuur bewaken wij onder andere door ons non-hiƫrarchische organisatiemodel dat zorgt voor vrijheid en vertrouwen, en geeft ruimte voor maximale ontwikkeling. Dit in combinatie met onze drie kernwaarden waaraan wij alles toetsen wat wij doen: geluk, ambitie en specialisme.

incentro.com
 • Amsterdam

  Moermanskkade 113

  1013BC Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.