Geplaatst op 15 maart 2017 (Verloopt over 1366 dagen)
Vervuld

API ontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder met (basis)kennis van api development die aan eigen werk systematisch onrealistisch eisen stelt maar toch echt beseft dat het best haalbare ook een keer goed genoeg moet zijn.

opdracht

Bij verschillende klanten is Incentro bezig met het ontwikkelen van infrastructurele oplossingen, webapplicaties en microservices. We koppelen vaak meerdere informatiesystemen aan één of meer platformen door middel van API management. Een voorbeeld is een selfservice omgeving binnen een website waar mensen zelf hun zaken kunnen regelen.

In deze opdracht willen een totaalplaat creëren waar verschillende keuzes bij API development inzichtelijk gemaakt kunnen worden. De opdracht bestaat uit drie onderdelen:

onderzoek

We willen een overzicht van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een goede API met als doel dat we onze API ontwikkeling kunnen verbeteren. Het moet inzichtelijk worden wat de impact van een API is bij verschillende cases, zodat we de klant kunnen overtuigen dat een API platform de oplossing is bij het gebruik van verschillende services.

slidedeck

Elke goed IT product heeft een valide business case. Samen met het sales team wordt er een pitch gemaakt waarmee we de klant kunnen overtuigen om het onderzoek ze te mogen uitvoeren en de API neer te mogen zetten.

proof of concept

Na de pitch willen we graag dat de kennis bij een klant wordt neergezet in de vorm van een Proof of Concept waar de (huidige) API verbeterd wordt. Na de pitch willen we een aantal best practices implementeren in een draaiend ontwikkel team.

wat jij meeneemt naar incentro

Om deze opdracht succesvol uit te kunnen voeren, beschik je over de volgende kennis en/of vaardigheden:

 • Je studeert op hbo of academisch niveau in een IT-gerelateerde studie
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met webdevelopment, software ontwikkeling, data en/of content management systemen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

wat wij jou te bieden hebben

Incentro is in 2015 voor de 5e keer uitgeroepen tot Great Place To Work. Dit komt door onze bedrijfscultuur en de pijlers waar deze op rust: geluk, ambitie en specialisme.

De afstudeerstage wordt uitgevoerd op onze vestiging in Amsterdam. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding. Wanneer wij jou geschikt vinden, is er de mogelijkheid een vast dienstverband bij Incentro aan te gaan.

iets voor jou?

Wil je meer informatie over Incentro? Lees dan lekker verder op onze website.

Werken bij Incentro

IT-oplossingen waar je blij van wordt Door een gouden combinatie van specialisme, ambitie en sturen op geluk. Op naar de sterren en daar voorbij!

Meer over Incentro incentro.com
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.