info.nl Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij info.nl? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Info.nl is een creatief technologiebureau dat relevante digitale producten maakt. Wij werken graag met vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn naar de volgende stap. Dit is ook van toepassing op bedrijven die bestaande producten willen verbeteren in antwoord op nieuwe kansen of behoeften in de markt.

Onze zelforganiserende teams dienen als partners binnen de agile productontwikkeling waarmee onze klanten in staat worden gesteld om nieuwe technieken te gebruiken. Tegelijkertijd biedt dit een andere manier van denken over het bedrijfsproces. Wij bieden deskundigheid op de kerngebieden van agile productontwikkeling en digitale transformatie.

Wij kennen een succesvolle geschiedenis met klanten als Greenwheels, BVA Auctions, T-Mobile, NS, Graydon, Adyen en vele anderen.

Wij vinden dat het ontwerp verder gaat dan een mooie buitenkant en dat de echte waarde in het juiste gebruik van design thinking ligt. Hiermee kan de business value worden vergroot en krijgt men beter begrip van de gebruikers. Uiteindelijk zal inzicht op experimentele basis u helpen om de juiste beslissingen te nemen en te investeren in het productontwikkelingsproces.

info.nl
 • Amsterdam

  Sint Antoniesbreestraat 16

  1011 HB Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.