Geplaatst op 13 april 2021 (Verloopt over 9 dagen)

Stage Software Development

INTK is een ambitieuze studio gevestigd in Utrecht (25 minuten van Amsterdam). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.

Begeleider

Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar onze website om te solliciteren!

Onze missie is om de manier waarop mensen omgaan met cultuur te veranderen. Veertig jaar geleden sportten maar heel weinig mensen regelmatig. Tegenwoordig besteden veel mensen meerdere uren per week aan sport. Geïnspireerd door de veranderingen in de sportsector willen we een soortgelijke verschuiving in de cultuursector bewerkstelligen. Ons doel is om mensen die van cultuur houden aan te moedigen wekelijks deel te nemen aan culturele activiteiten. Zo willen we mensen die van bioscoop houden, helpen om wekelijks naar de film te gaan.

We werken samen met verschillende musea, theaters, bioscopen, kastelen, bibliotheken, festivals, etc. Enkele van de culturele organisaties waarmee we samenwerken zijn onder meer NEMO Science Museum, Stadsschouwburg Utrecht, Filmtheater Hilversum, Kasteel Loevestein, Bibliotheek Utrecht, Le Guess Who festival, enz.

WAT DOEN WE? Wij zijn verantwoordelijk voor het promoten en publiceren van online tentoonstellingen en collecties van verschillende musea. We zitten in de beginfase van het ontwikkelen van een app die werkt als een sport-personal trainer maar dan voor cultuur. Op basis van datamining en machine learning maakt de app een schema dat aanmoedigt om wekelijks naar culturele activiteiten te gaan.

JOUW BAAN Ben je geïnteresseerd in het werken aan een high-impact, kortetermijnproject om duizenden mensen positief te beïnvloeden? Ben je gepassioneerd door het maken van software die de grenzen van technologie en schoonheid verlegt? Dan hebben wij de perfecte stagemogelijkheid voor jou. Afhankelijk van jouw expertise en ervaring zoeken we samen naar de juiste fit en het onderwerp (React, Python, Docker).

je bent:

 • Geïnteresseerd om te leren over de nieuwste technologieën;
 • U heeft een persoonlijke website gemaakt;

Wat we aanbieden:

 • Ervaring opdoen met het maken van real-world software;
 • Een mentor met wie je elke maandagochtend de week plant;
 • Werk met een jong internationaal team;
 • Kantoren in het centrum van Utrecht;
 • Mogelijkheid van een jobaanbieding na een succesvolle stage.

Extra informatie

 • Periode: idealiter 6 maanden (min. 3 maanden)
 • Uren per week: idealiter 40 uur / week (min. 32 uur)
 • Startdatum: zo snel mogelijk

Werken bij It's not that kind (INTK)

INTK is een van de toonaangevende marketingbureaus in de culturele sector, gevestigd in het centrum van Utrecht en gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.

Meer over It's not that kind (INTK) intk.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.