Geplaatst op 22 maart 2017 (Verloopt over 1268 dagen)
Vervuld

Grafisch vormgever

Ben jij op zoek naar een stage waar je mooie projecten kan uitwerken en ideeën mag uitdragen binnen een internationale organisatie? Vind je het een uitdaging een bijdrage te leveren aan de professionalisering van onze marketinginstrumenten?

Dan bieden wij je een prachtige kans om een fulltime stage te volgen bij JLL.

Wat houdt de functie in?Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van onze marketinginstrumenten. Begin dit jaar wordt er een nieuwe visual identity geïmplementeerd wat je de mogelijkheden biedt alle bestaande marketing materialen nieuw leven in te blazen met creatieve vrijheid binnen de gestelde kaders.

Je vertaalt onze marketing- /communiatievraag naar creatieve uitingen en zorgt daarbij voor eenheid en behoud en verbetering van kwaliteit. Hierbij werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen JLL die in een competitieve markt kwaliteit in hun uitingen willen verhogen om ‘best in class’ te blijven. Verwacht dus ook directe begeleiding van meerdere professionals op het gebied van vastgoed, marketing en communicatie. 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid de Marketing afdeling te ondersteunen bij de vertaling van research rapporten naar animaties die worden uitgevoerd door een externe partij. Pitchen gebeurt al lang niet meer alleen via PowerPoint voor grote opdrachten ontwikkelen wij Wordpress websites waar alle relevante en gevraagde informatie voor onze klanten overzichtelijk en op een creatieve manier is weergegeven binnen de kaders van de nieuwe visual identity. 

Kortom een stage waarbij je leert wat de rol van een Grafisch Vormgever is binnen een grote internationale corporate. Je kan jouw grafische kennis toepassen in 2d, animaties en in websites.  

Herken jij jezelf hierin?

•Je bent creatief, commercieel en resultaatgericht. 

•Je bent leergierig en toont initiatief. 

•Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen en bent in staat hen te inspireren met jouw ideeën. 

•Je bent een echte teamspeler. Tegelijkertijd ben je ook in staat zelfstandig te werken.


Wat bieden wij je?Een uitdagende stage binnen een internationale organisatie met een passende stagevergoeding. We bieden je de mogelijkheid om je grafische vaardigheden verder te ontwikkelen en je creatieve brein aan het werk te zetten.  

Werken bij JLL

JLL is een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed. Iedereen wil zijn ambitie omzetten in realiteit. Al onze vastgoedexperts staan klaar om u hier, en overal ter wereld, te helpen. Wij zijn continu op zoek naar klanten met grote ambities en naar de meest ambitieuze mensen om voor ons te werken.

Meer over JLL jll.nl
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.