Geplaatst op 5 februari 2019 (Verloopt over 581 dagen)
Vervuld

Visual Design

Je werkt onder begeleiding van onze ervaren Art Directors in een bruisend team van Designers, Strategen, Researchers en Front-end Developers mee aan innovatieve projecten voor klanten als Leaseplan, Ultimaker, Love Stories, Philips en Ajax.

Jungle Minds creëert ‘User Value’. Digitale oplossingen die succesvol zijn omdat ze ook echt waarde bieden. We houden van complexe vraagstukken, werken in alle denkbare branches en geloven dat echte innovatie altijd voortkomt uit het invullen van een gebruikersbehoefte. Ons proces is altijd cross-functioneel, iteratief en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We zijn geen campagne-, communicatie- of promotiebureau, maar we maken duurzame digitale oplossingen.

Wie we zoeken

Je bent een gedreven 3e- of 4e jaars HBO of WO student (denk aan: richting Communication & Multimedia Design of een soortgelijke opleiding). Je hebt oog voor design, user experience en techniek. Daarnaast ben je flexibel, initiatiefrijk en heb je gevoel voor humor.

Je voldoet aan de volgende kenmerken

 • Je bent thuis in Sketch en Adobe Creative Suite
 • Je bent een communicatieve en gezellige teamplayer die een echte bijdrage levert aan ons design- en development team
 • Kennis van responsive webdesign en/of aantoonbare interesse in front-end technieken is een grote pré
 • Beschikbaar: 4 tot 6 maanden voor 28-40 uur per week (startdatum is in overleg mogelijk)

Jungle Minds biedt

We zijn een gevestigd bureau met een thuishaven pal aan de oever van het Amsterdamse IJ. We hebben grote ambities en groeien hard. Dat biedt je als stagiair alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt altijd in multidisciplinaire teams met design, research, strategie en development aan mooie projecten voor grote namen. En niet geheel onbelangrijk: onze dagelijkse lunch is uitstekend en bij Jungle Minds werken leuke mensen die elke dag met plezier naar hun werk komen.

Kortom: kom kennismaken!

Stagevergoeding: € 450,- per maand (op basis van 40 uur per week).

Werken bij Jungle Minds

Hmmm in 2 zinnen wat wij allemaal doen? Jungle Minds is een digitaal bureau waarin strategie, interactie, research, design en development constant samenwerken aan waardevolle digitale producten. We deliver business impact by making, baby!

Meer over Jungle Minds jungleminds.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.