Geplaatst op 27 december 2017 (Verloopt over 1389 dagen)
Vervuld

Social media & content

Is fashion jouw grootste passie? Heb je een gezonde verslaving voor social media en ben je ook nog eens gek op schrijven? Dan is de social media & content stage bij Jurkjes.nl echt op jouw lijf geschreven!

Begeleider

Wij zijn super enthousiast en wachten met smart op jou! Wij kunnen vast heel veel leren van elkaar, en wij kunnen jouw hulp hard gebruiken. Zet vooral je beste beentje voor, en dan kunnen we samen heel veel komen en Jurkjes.nl nog groter maken. Tot snel!

Social media & content stage bij Jurkjes.nl

Als stagiaire heb jij een enorme passie en voorliefde voor modern alles daaromheen: van de laatste trends, tot het analyseren van de grootste mode-shows. Daarnaast ben je ook een echte social media junkie: Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en Twitter horen allemaal thuis in jouw straatje. Je kunt je weg vinden op social media, en het lijkt je interessant om erachter te komen hoe jij de doelgroep van Jurkjes.nl het beste kunt benaderen. Maar natuurlijk heb je ook een voorliefde voor schrijven. Dagelijks blogposts schrijven en oude content optimaliseren en naar een wat hoger niveau tillen klinkt jou als muziek in de oren. 

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Op maandag is het gebruikelijk om jouw nieuwe ideeën te bespreken. Misschien heb je wel een gloednieuw idee om het platform wat te optimaliseren, of misschien sta je wel te springen om een nieuw artikel te schrijven over een fantastische mode-trend die eraan zit te komen. Dit soort ideeën kun je altijd kwijt op maandag, en van jouw stagebegeleidster krijg je groen licht, of eventueel wat feedback.

 2. 2

  Dinsdag

  Op dinsdag kun je lekker in de weer gaan met het schrijven van blogposts, het bijhouden van merkteksten, het schrijven van SEO teksten, het bijhouden van de website, het inplannen van Facebook posts, het upgraden van oude content etc. Er valt genoeg te doen!

 3. 3

  Woensdag

  Op woensdag ben je eigenlijk bezig met dezelfde bezigheden als op dinsdag. Je gaat verder met artikeltjes die nog niet af zijn, je optimaliseert bestaande content etc.

 4. 4

  Donderdag

  Op donderdag is het vaak de bedoeling dat jij de content voor de week daarop geschreven hebt, geoptimaliseerd hebt, en dat de social media-kanalen ingepland staat. Op deze manier kan jouw stagebegeleidster alle content nakijken, en eventueel feedback geven. Vervolgens aan jou de taak om deze feedback toe te passen op de content, en ervoor te zorgen dat alles in de loop van de week online kan.

 5. 5

  Vrijdag

  Op vrijdag is het vaak de bedoeling dat alles ingepland staat, zowel op de site, als op de social media-platformen. Op deze manier kun jij rustig genieten van je weekend, zonder dat jij hoeft te stressen of alles wel online is gekomen. De upcoming posts optimaliseren, checken of alle jurkjes nog wel verkrijgbaar zijn etc. Jouw dagelijkse bezigheden, plus alles even nalopen, met het oog op jouw welverdiende weekend!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  denise@jurkjes.nl

Werken bij Jurkjes.nl

Jurkjes.nl is een verzamelplatform met de allerleukste en -mooiste jurkjes, voor iedere vrouw, en voor iedere gelegenheid. Wij sturen jou simpelweg door naar de desbetreffende webshop van het jurkje van jouw dromen, en daar hoef jij alleen nog maar te bestellen! Ook vind je heel veel te gekke blogposts op Jurkjes.nl, over de laatste trends in modeland, de leukste jurkjes voor de feestdagen, en nog veel meer!

Meer over Jurkjes.nl jurkjes.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.