Knijbel

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Met Knijbel krijg je het juiste advies, mensen en middelen die passen bij jouw online ambitie. Een gedurfde aanpak, Amsterdamse can-do-mentaliteit en kwaliteit incluis. Wij zijn Knijbel, de online grootmakers.

Online Performance
Een oranje knop werkt inderdaad conversieverhogend. Ook het weglaten van een euroteken op je webshop brengt meer geld in het laatje. Hier is Knijbel goed in, het praktisch verbeteren van jouw online product. Door het toepassen van SEO (zoekmachine verbetering) en SEA (betaald adverteren), zorgen wij voor een hoger rendement en minder kosten.

Website ontwikkeling
Knijbel ontzorgt je rondom het proces van het opzetten van een (nieuwe) website. Als wij vanaf het eerste concept al meedenken, resulteert het zeker in een gaaf product. Onze kracht ligt in het versterken van jouw merk op een unieke manier. Onze Joren schroomt overigens niet om gebruik te maken van waterdichte code en de laatste technieken. Je wilt toch een moderne website?

En nog veel meer
iOS & Android apps, visitekaartjes, banners, muismatten, huisstijlen, briefpapier, agenda’s. logo’s, (Mailchimp-) templates, nieuwsbrieven, workshops, trainingen, social media campagnes, website beoordelingen, code reviews en soms gewoon eens een goed adviesgesprek. Hebben we dan alles? Vast niet, maar je begrijpt ons punt.

ONZE STANDAARD

Less is more
Onze producten en oplossingen zijn simpel, want simpel = duidelijk = begrijpelijk = uitvoerbaar. Dit concept heerst in elk aspect van ons bedrijf, van het kantoor tot de diensten die we leveren. Ook het design en de code houden we graag simpel en schoon.

Blijf leren
Wij moedigen ons team aan om te blijven leren: om passies na te streven, naar elkaar luisteren, nieuwe kennis op te doen op congressen, op blogs en zelfs ouderwets via boeken. Het belangrijkste? Blijf vragen stellen!

Ons kantoor
Open, helder en minimalistisch: onze werkruimte vertegenwoordigt ons bedrijf, de waarden en de esthetiek. We hebben ons kantoor zo ingericht dat we de samenwerking en creativiteit bevorderen. Kom eens langs om te kijken hoe dat in z’n werk gaat, dan zorgen wij ervoor dat het opgeruimd is!

knijbel.nl
 • Amsterdam

  Wilgenweg 12C

  1031 HV Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.