Geplaatst op 14 november 2017 (Verloopt over 1122 dagen)
Vervuld

Gezocht: Content en Media talent bij de KNWU

Voor de stageperiode februari 2018 - juni/juli 2018 zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) met een hart voor de wielersport. Je draait volop mee met ons team en maakt gave content.

Heb jij dit in huis?

 • Je schrijft en presenteert makkelijk
 • Je vertaalt kansen in verhalen en goede posts
 • Uiteraard heb je kennis van social media: Facebook, Twitter en Instagram
 • Je werkt zelfstandig, maar ook in teams
 • Kennis en ervaring met Photoshop en Google Analytics (pré)
 • 3e jaars opleiding Communicatie, SPECO of Communication & Multimedia Design
 • Oh ja, natuurlijk ben je gek op de wielersport!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Zoals elke ochtend wandelen je collega's tussen 08:00 uur en 09:00 uur binnen. Even een praatje en dan aan de slag. Hoe staat het op Twitter? Nog reacties ontvangen op de Facebook post van gisteren? Na wat mailtjes gaan we (Team Communicatie) om 10:00 uur de week doornemen. Wat was er vorige week, maar vooral: wat staat er deze week te gebeuren? Na het overleg gaan we aan de gang met mooie content.

 2. 2

  Dinsdag

  Nadat je je mail hebt doorlopen ga je aan de gang met de nieuw op te zetten pagina over het WK Veldrijden. In overleg met je collega maak je een plan wat erop komt te staan en ga je vervolgens zelf aan de slag. Tussen de middag gaan we even een frisse neus halen, want beweging hoort er ook bij!

 3. 3

  Woensdag

  Vandaag heb je een aantal overleggen gepland. Eerst met Team Service over de gang van zaken richting onze leden en daarna met de collega's van de NTFU over de Wieleracademie (de opleidingstak voor trainers). Je denkt mee aan mogelijke communicatiekanalen en -momenten en bereidt deze (al dan niet samen) voor.

 4. 4

  Donderdag

  Terwijl je net lekker bezig bent met een artikel op onze website te plaatsen krijgen we bericht dat er iets tussendoor komt. Je schakelt snel en gaat aan de gang, zodat we hier snel en goed op reageren. In de middag pak je een van de fietsen die naast ons gebouw staan en fiets je naar het magazijn om een aantal spandoeken op te halen.

 5. 5

  Vrijdag

  De laatste dag voor het weekend, maar er is nog mooie content dat online moet. We hebben een fotoshoot met Jeffrey Hoogland en samen met een collega stap je in de bedrijfsauto en rijd je naar Omnisport in Apeldoorn. Daar staat Jeffrey al te wachten en samen maak je gave foto's voor het artikel. * Ohja, alle bovenstaande werkzaamheden kunnen op elke dag van de week voorkomen. Geen een dag is hetzelfde (behalve het maandagochtend overleg met Team C).

Over Team Communicatie en Content

Team Communicatie en Content bestaat uit drie vaste medewerkers en elk half jaar een stagiair(e). Wij houden ons bezig met de promotie en marketing van de top-, wedstrijd- en breedtesport in Nederland. Daarbij horen activiteiten op het gebied van marketing, sponsoring, communicatie en pers.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  kevin.leenheers@knwu.nl

Werken bij KNWU

De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top-, wedstrijd- en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten.

Meer over KNWU knwu.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Arnhem

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.