Kverneland Group

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Wij bieden een uitdagende functie binnen een internationale organisatie met betrokken medewerkers. Werken bij Kverneland Group betekent dat je onderdeel bent van een award winning productielocatie in Nederland, waar we streven naar innovatie en performance op gebied van Smart Farming.

KVERNELAND GROUP is één van de grootste Internationale bedrijven op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en services. Met een sterke focus op innovatie, bieden we een unieke productlijn aan van kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines.
Kverneland Group levert een uitgebreid pakket van systemen en oplossingen voor de professionele agrarische sector, bestaande uit grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, persen en wikkelen van balen, kunstmeststrooien, spuiten en elektronische toepassingen voor tractoren en landbouwmachines.

Kverneland Group is opgericht in 1879 en heeft fabrieken in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. Kverneland Group heeft eigen verkoopmaatschappijen verspreid over 19 landen en exporteert haar producten naar nog eens 60 andere landen. Aan het einde van 2014, had Kverneland Group 2.487 medewerkers, waarvan 73,3% buiten Noorwegen werkt. In 2012 is Kverneland Group overgenomen door het Japanse bedrijf Kubota Corporation.

ien.kvernelandgroup.com
 • Nieuw Vennep

  Hoofdweg 1278 Hoofdweg 1278

  2153 LR Nieuw Vennep

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.