Label A

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Label A ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt functionele én sexy apps en sites. Wij zijn het technische brein achter succesvolle (online) bedrijven, merken en producten.

Onze missie bestaat uit drie pilaren: blije klanten, een blij team en genoeg geld onder de streep om ieder jaar met elkaar een trip te kunnen maken. Simple as that. Dankzij deze eenvoudige formule dagen we elkaar altijd uit om dingen net een beetje beter te doen.
Code kan altijd schoner, frameworks efficiënter en in designs moet altijd een beetje (denkbeeldige) confetti zitten.

Het is ons doel om de meest complexe applicaties op zo'n manier te ontwikkelen dat ze in de praktijk eenvoudig te gebruiken zijn. Dankzij onze passie voor innovatieve technologie zijn we altijd op de hoogte van de laatste technieken en de meest efficiënte manieren om de wensen van onze klanten te realiseren én te overtreffen.

Onze klanten bestaan zowel uit grote merken en bedrijven waarmee we veel mensen bereiken –zoals Greenwheels, Porsche, Coca-Cola, Nuon en Apollo Hotels– als uit startups die we zelf gewoon tof vinden.

Daarnaast zul je hier een stukje cultuur vinden die je nergens anders vindt. Één team, één taak. Hard werken, jezelf ontwikkelen en veel lol maken met zijn allen. Dát is Label A.

labela.nl
 • Rotterdam

  Schiehavenkade 280

  3024EZ Rotterdam

  Google Maps
 • Amsterdam

  Max Euweplein 38

  1017MB Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.