Geplaatst op 22 mei 2018 (Verloopt over 939 dagen)
Vervuld

Ondersteun het business development team!

Wij op zoek naar (zomer)stagiair(e)s die ons creatief bureau willen ondersteunen in het bruisende Amsterdam. Lemon Scented Tea werkt o.a. voor Nuon, Veloretti, Royal Canin, Wasteboards en QO Amsterdam.

Lemon Scented Tea is een internationaal reclamebureau gevestigd in hartje Amsterdam en richt zich op het creëren van verhalende communicatieconcepten.

Wil jij het business development team komen ondersteunen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Maar wat houdt dat nou precies in? Heb jij een passie voor sales? Vind je het leuk om in contact te komen met nieuwe klanten en ben je dan ook niet bang om (potentiele) klanten aan te spreken? En heb jij ook nog een goed oog voor business opportunities? Je werkzaamheden binnen het business development team zijn erg divers. Je gaat mee denken over manieren om nieuwe klanten te werven, helpt met het opzetten van projecten, nieuwe leads te genereren en bouwt klantrelaties op. Daarnaast zal je ook bezig zijn met e-mail- en online marketing, CRM system optimalisatie en het opzetten van (relatie) evenementen, dit allemaal van idee tot uitvoering. Je bent betrokken bij veel verschillende projecten en werkt nauw samen met de managing director waardoor je alle aspecten van business development meekrijgt. Daarnaast krijg je ook veel eigen projecten en kun je zelfstandig hiermee aan de slag, waar er ruimte is voor eigen inbreng.

Waar zijn wij naar opzoek? Wij zoeken een jonge verhalenverteller met een pro-actieve houding die niet vies is van een vrijdagmiddag borrel (met rookmachine!) en gezamenlijke lunches aan onze bar. Verder volg je een commerciele economie/marketing/business studie (HBO/WO) en ben je full-time beschikbaar. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Belangrijk Vanaf heden hebben wij plek voor een zomerstagair(e) en een stagiair(e) die voor langere periode (5-6 maanden) deel uitmaakt van ons team vanaf augustus (begin datum in overleg). Een stage- of afstudeeronderzoek is mogelijk in combinatie met een meewerkstage. Vanzelfsprekend krijg je ook een stagevergoeding.

Bij Lemon Scented Tea word je als stagiair(e) volwaardig onderdeel van het bureau en mag je met eigen projecten aan de slag. Je werkt voor échte campagnes en échte klanten.

Word je enthousiast van bovenstaande beschrijving en kun je niet wachten om mee te werken binnen ons creatieve bureau? Stuur dan een mailtje naar het e-mail adres onder contactgegevens met je CV en motivatiebrief!

Werken bij Lemon Scented Tea

Lemon Scented Tea is an independent storytelling agency. We use the power of conflict in storytelling to move people, transform businesses and reinvent brands.

Meer over Lemon Scented Tea lemonscentedtea.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.