Geplaatst op 30 november 2018 (Verloopt over 890 dagen)
Vervuld

Strategy hero needed!

Wij zijn op zoek naar strategie stagiair(e)s die ons creatief bureau willen ondersteunen in het bruisende Amsterdam. Lemon Scented Tea werkt o.a. voor Nuon, Veloretti, Nederland Schoon, Wasteboards en QO Amsterdam.

Wil jij het strategieteam komen ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar wat houdt dat nou precies in?

Je ondersteunt het strategieteam met het bijhouden van campagneresultaten en je denkt mee over de uitvoering van marketing- en communicatieplannen. Verder help je met e-mailmarketing, social media management en het bijhouden van de eigen website. Bovendien help je het strategieteam met jouw inzichten door research te doen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Voor nieuwe klanten help je mee met de ontwikkeling van presentaties voor pitches. Als laatste organiseer je toffe PR-evenementen van het bureau zoals de Story Expeditions die altijd in de zomer plaats vinden.

Waar zijn wij naar opzoek?

Wij zoeken een jonge verhalenverteller met een pro-actieve houding die niet vies is van een vrijdagmiddag borrel (en rookmachine!) en gezamenlijke lunches aan onze bar. Verder volg je een media- en/of communicatiestudie (HBO/WO) en ben je full-time beschikbaar. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Belangrijk

Vanaf heden hebben wij plek voor een stagiair(e) die voor langere periode (4-6 maanden) deel uitmaakt van ons team vanaf februari (begin datum in overleg). Een stage- of afstudeeronderzoek is mogelijk in combinatie met een meewerkstage. Vanzelfsprekend krijg je ook een stagevergoeding (€300,- op fulltime basis).

Bij Lemon Scented Tea word je als stagiair(e) volwaardig onderdeel van het bureau en mag je met eigen projecten aan de slag. Je werkt voor échte campagnes en échte klanten.

Word je enthousiast van bovenstaande beschrijving en kun je niet wachten om mee te werken binnen ons creatieve bureau?Stuur dan een mailtje naar het e-mailadres onder contactgegeven met je CV en motivatiebrief!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  info@lemonscentedtea.com

Werken bij Lemon Scented Tea

Lemon Scented Tea is an independent storytelling agency. We use the power of conflict in storytelling to move people, transform businesses and reinvent brands.

Meer over Lemon Scented Tea lemonscentedtea.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.