Geplaatst op 12 april 2017 (Verloopt over 1487 dagen)
Vervuld

Front-end Developer

Natuurlijk kun je bij één van de honderden internetbureaus aan de slag, maar als je echt iets wilt leren en bereid bent ook verantwoordelijkheden te dragen in plaats van alleen als “de stagiair” gezien te worden.. Dan is deze start-up iets voor jou!

Lender & Spender

Lender & Spender is een peer-2-peer platform voor consumentenleningen met als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter en efficiënter maken. Leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank of andere financiële instelling. Lender & Spender is gelanceerd in oktober 2016, gevestigd in hartje Amsterdam en bestaat uit een team van 4 man.

Opdracht

Tijdens je stage krijg je de kans om je technische vaardigheden door te ontwikkelen en direct aan projecten mee te werken samen met onze lead developer. Als eerste kredietverstrekker in Nederland hebben wij een volledig online aanvraagproces voor geldnemers weten te realiseren. Een groot deel van je stage zul je bezig zijn met het geschikt maken van dit aanvraagproces voor mobiel. Daarnaast echter, verwachten we ook van je dat je strategisch met ons meedenkt om de overige online processen zo optimaal mogelijk in te richten. Hierbij kun je denken aan (dynamische) landingspagina’s, performance gerichte banners en het opzetten en uitvoeren van A/B-testen.

Wat wij bieden:

Wij willen jou tijdens je stage bij Lender & Spender laten ervaren hoe het is om mee te draaien in een jong, ambitieus team. Daarbij zullen we je zoveel mogelijk uitdagen en krijg je de kans om zelf projecten te bedenken en uit te voeren. Wij bieden jou daarbij een marktconforme stagevergoeding.

Jouw profiel:

 • Je doet een HBO of WO-opleiding, bij voorkeur richting communicatie, media of designStage front-end developer
 • Kennis van HTML5, CSS, Javascript, Photoshop
 • Een online beschikbaar portfolio van eigen werk kan tonen
 • Ervaring met webdesign en daarmee aangrenzende zaken als GIT, SSH
 • Kennis van zaken als jQuery, LESS, Gulp, Blade, PHP of MySQL is absoluut een pré
 • Innovatief en inventief karakter en op de hoogte van online ontwikkelingen
 • Je kunt lachen om onze grapjes (is een pré)
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar

Periode

Wij zoeken een stagiair – het liefst woonachtig in de omgeving Amsterdam – voor minimaal drie maanden, vanaf mei 2017 (startdatum in overleg). 

Werken bij Lender & Spender

Lender & Spender is het enige peer-to-peer lending platform in Nederland voor consumentenleningen. Onze missie is om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken.

Meer over Lender & Spender lenderspender.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.