Geplaatst op 10 april 2017 (Verloopt over 1489 dagen)
Vervuld

Content Specialist

We zijn op zoek naar een aanstormend content-talent met een product development-gerelateerde HBO studie. Iemand die zijn eigen weg volgt en in zijn/haar eigen tempo werkt en leert. Iemand die toe is aan een uitdaging en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Bij Lifely kom jij terecht in een klein team met fanatieke designers, front- en backend-developers die werken aan webproducten. Wij zoeken iemand met die makkelijk schrijft, inzicht in productontwikkeling heeft en waarbij passie en doorzettingsvermogen niet ontbreken. Bij Lifely krijg jij de kans om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

Omdat we het belangrijk vinden dat je als teamlid direct mee kunt draaien, is het van belang dat je goed kunt schrijven. Daarnaast is het prettig als je een studie volgt waarbij product development als een rode lijn door de studiejaren heen loopt. Je schrijft namelijk content voor een product dat nog op de markt moet worden gebracht. Als Content Specialist ben jij dus onderdeel van een team dat gezamenlijk naar de livegang toewerkt.

Na de livegang ben je verantwoordelijk voor de SEO, en pas je de teksten en tone of voice (waar nodig) aan. Omdat wij geloven in onze gebruikers, is het van belang dat je naar gebruikers kunt luisteren; je gaat in gesprek met de gebruikers van het product, en maakt aanpassingen op basis van behoeften in plaats van aannames. 

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Monday stand-up waarin de nieuwe sprint wordt vormgegeven. Verder worden de user stories en aandachtspunten voor deze sprint uitvoerig besproken.

 2. 2

  Dinsdag

  Tijd om een goed beeld te krijgen van wie de content gaat consumeren, en met welk doel de pagina wordt opgezet.

 3. 3

  Woensdag

  Terwijl het dev-team bezig is met de ontwikkeling, schrijf jij je eerste versie van de teksten voor dit gedeelte van het product. Natuurlijk passend bij de (toekomstige) gebruikers en het doel van de pagina.

 4. 4

  Donderdag

  Finishing touch aan de content van deze sprint, laatste check of het alle productdoelen aankaart en past bij de gebruikers. Vergeet de SEO niet!

 5. 5

  Vrijdag

  Oplevering! Jouw content wordt in de toepassing geïmplementeerd. Tijd voor een biertje op de VrijMiBo, en natuurlijk het wekelijkse Smash-toernooi.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  april 2017

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  barry@lifely.nl

Werken bij Lifely

Hi! If you made it here, we must have made a pretty good impression - so thank you! We’re always excited to meet nice, talented people who want to use technology for good. The problems we solve here require a whole range of technical disciplines that we’re constantly on the lookout to fill. But more than that, we just really like meeting interesting, enthusiastic people.

Meer over Lifely jobs.lifely.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.