Geplaatst op 21 november 2018 (Verloopt over 697 dagen)
Vervuld

Developer backend

Bij Lifely hebben we eigenlijk helemaal geen tijd voor stagiaires, maar wel enorm veel liefde voor studenten die stiekem al junior zijn. Loop jij voor in jouw klas wat betreft je development skills en heb je wel zin in een niet zo “schoolse” uitdaging?

Begeleider

Wil je onderdeel uit maken van een bijzonder hechte en open development cultuur? Kom werken bij Lifely :) We bouwen niet alleen hele vette producten (mobile & web) maar willen ook nog eens op het gebied van technologie de allerbeste zijn!

Het is belangrijk dat je binnen een paar weken gewoon kan meedraaien met ons productie team. Dat betekent dat je genoeg kennis hebt van Javascript en NodeJS en dat je wel eens gewerkt hebt met een framework zoals Express en een koppeling met een database zoals PostGreSQL of MongoDB van dichtbij gezien hebt. Je werkt gedurende je stage aan een aantal projecten. Hierbij werk je nauw samen met een ervaren Lifely developer, een front-ender en de designer aan de volgende release.

We leren hoe je in teams samenwerkt in een codebases met bijvoorbeeld NodeJS, GraphQL, React en TypeScript. Er is tijdens je stage genoeg te leren over de backend van onze applicaties, maar daar hoeft het niet bij op te houden. In de toekomst werk je misschien wel aan integraties met andere systemen, help je meedenken aan onze software architectuur en kan je zelfs op devops gebied meer leren over docker en continuous integration. We werken overal in TypeScript dus je zou zelfs met team frontend en team mobile kunnen meekijken!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Sprint planning om het scrumbord te vullen, sparren met je collega over de user stories van deze sprint.

 2. 2

  Dinsdag

  Eerste versie van een feature ontwikkelen, en af en toe een vraag stellen aan de andere backend developers op kantoor.

 3. 3

  Woensdag

  Verder programmeren, zien dat een bepaalde integratie nét nog iets beter kan worden afgestemd en dat samen met de lead oplossen

 4. 4

  Donderdag

  Developen en 's middags feature freeze: je feature wordt op een acceptatie server getest.

 5. 5

  Vrijdag

  Oplevering! Jouw feature wordt gedeployed op productie, en 's middags natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met een potje Smash op de Wii U.

Je kan goed programmeren in Javascript. Je staat open voor de ideeën van anderen en houdt van een nerd cultuur. Daarnaast ben je slim, maakt een plan voordat je wat maakt en doorziet wat voor impact een component heeft op de applicatie.

Bij Lifely werken over het algemeen mensen die al voor hun studie met tech bezig waren. Wij zoeken iemand met een knappe kop en passie voor tech. Iemand die zichzelf snel dingen eigen maakt met oog voor detail. Bij Lifely krijg jij de kans om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  peter@lifely.nl

Werken bij Lifely

We digitaliseren bedrijfsprocessen met softwareoplossingen op maat zoals mobiele apps en webapplicaties. Lifely bestaat uit een groep blije nerds die bedrijven en start-ups resultaatgericht verder in online brengen. Dit doen we door middel van producten waarmee we de business van onze klanten versterken. Deze producten worden in-house bedacht, ontworpen, ontwikkeld en continu bijgewerkt.

Meer over Lifely lifely.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.