Geplaatst op 6 november 2018 (Verloopt over 505 dagen)
Vervuld

Developer frontend

Bij Lifely hebben we eigenlijk helemaal geen tijd voor stagiaires, maar wel enorm veel liefde voor studenten die stiekem al junior zijn. Loop jij voor in jouw klas wat betreft je development skills en heb je wel zin in een niet zo “schoolse” uitdaging?

Begeleider

De projecten worden steeds groter en toffer, terwijl we de cultuur op de werkvloer (lees: de losse werksfeer en de potjes Super Smash). met hart en ziel bewaken. Je bent welkom, of je nou API's wil opzetten, business logic wilt uitvogelen of super smooth web/mobile interfaces wilt bouwen. Of alles tegelijk.

Het is belangrijk dat je binnen een paar weken gewoon kan meedraaien met ons productie team. Dat betekent dat je genoeg kennis hebt van HTML/CSS maar ook al eens een Javascript framework zoals React, Vue of Angular van dichtbij gezien hebt. Je werkt nooit alleen in een project. Je werkt gedurende je stage aan een aantal projecten. Hierbij werk je nauw samen met een ervaren Lifely developer, designer en concepter aan de volgende release.

We leren hoe je in teams echt samenwerkt in een codebases met bijvoorbeeld React, TypeScript en GraphQL. Er is genoeg te leren in onze frontend applicaties, van component ontwikkeling en state management tot integratie met de API’s. Als je erachter komt dat je de backend ook leuk vindt kan je daar ook van alles over leren, die schrijven we trouwens ook in Javascript (TypeScript)!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Sprint planning om het scrumbord te vullen, sparren met je collega over de user stories van deze sprint.

 2. 2

  Dinsdag

  Eerste versie van een feature ontwikkelen, en af en toe een vraag stellen aan de andere frontend en backend developers op kantoor.

 3. 3

  Woensdag

  Verder programmeren, zien dat een bepaald component nét nog iets beter kan voor de gebruikerservaring, en het dan bij het team aangeven.

 4. 4

  Donderdag

  Developen en 's middags feature freeze: je feature wordt op een acceptatie server getest.

 5. 5

  Vrijdag

  Oplevering! Jouw feature wordt gedeployed op productie, en 's middags natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met een potje Smash op de Wii U.

Waar we naar op zoek zijn: Je kan goed programmeren in Javascript en kijkt naar designs met een user experience bril op. Je staat open voor de ideeën van anderen en houdt van een nerd cultuur. Je bent slim, maakt een plan voordat je wat maakt en doorziet wat voor impact een component heeft op de applicatie. 

 Bij Lifely werken over het algemeen mensen die al voor hun studie met tech bezig waren. Wij zoeken iemand met een knappe kop en passie voor tech. Iemand die zichzelf snel dingen eigen maakt met oog voor detail. Bij Lifely krijg jij de kans om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  peter@lifely.nl

Werken bij Lifely

We digitaliseren bedrijfsprocessen met softwareoplossingen op maat zoals mobiele apps en webapplicaties. Lifely bestaat uit een groep blije nerds die bedrijven en start-ups resultaatgericht verder in online brengen. Dit doen we door middel van producten waarmee we de business van onze klanten versterken. Deze producten worden in-house bedacht, ontworpen, ontwikkeld en continu bijgewerkt.

Meer over Lifely lifely.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.