Geplaatst op 21 juni 2017 (Verloopt over 1418 dagen)
Vervuld

Front- én backend developer met oog voor design

Hoi! Doe jij een development gerelateerde studie en ben jij stiekem toe aan een niet zo “schoolse” uitdaging? Bij Lifely zijn we opzoek naar een aanstormend talent die samen met een team aan onze start-up in de educatiemarkt wilt werken.

Begeleider

Als je meer wilt weten, stel me dan gerust een vraag op Twitter, Facebook, Instagram of stuur eens een e-mailtje als je benieuwd bent naar wat we allemaal nog meer doen. Ik help je graag op weg!

Over dit “top secret project” (*kugh* Fresh Heroes *kugh*) vertellen we je natuurlijk graag meer. Op vrijdagmiddag, bij ons op de bank, mét een koud biertje in je hand. Kortom: toe aan een serieuze uitdaging?

Bij Lifely kom jij terecht in een klein team met fanatieke en ervaren designers en front- en backend-developers die werken aan webproducten. Nog niet zo bekend met nieuwe technologieën in de praktijk? Geen probleem! Wij zoeken iemand met inzicht, passie en doorzettingsvermogen die zichzelf snel dingen eigen maakt. Bij Lifely krijg jij de kans om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

Onderdeel van het team

We vinden het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team; enige ervaring als PHP developer is dus belangrijk, en het liefst ook in een framework als Laravel en Symfony. Jij weet hoe je HTML, CSS en Javascript schrijft en ziet het zitten om naast de backend ook met de frontend van de applicatie bezig te zijn. Samen met een product owner, designer en ervaren developer werk je de backlog uit tot een mooie nieuwe release.

Fresh Heroes

Ok, toch niet zo top secret. Fresh Heroes is een interne startup van Lifely. We geloven dat het papiertje van de opleiding in ons vakgebied slechts het halve werk is. Het portfolio, praktijkervaring en die eerste functie als junior maken in de loopbaan van creatievelingen pas echt het verschil. Met Fresh Heroes willen we studenten helpen om dit pad beter en transparanter te bewandelen.

Fresh Heroes is vorig jaar gestart en staat sinds afgelopen maart live. Hoewel het platform nu misschien nog een “gewone” stagebank lijkt, voelen we ons verre van dat. We hebben veel ambities, zowel buiten het platform als met het platform zelf, om creatieve studenten van de beste stageplekken te voorzien. We gaan met onze gebruikers in gesprek, om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken. Als student val je binnen onze doelgroep, waardoor jij met jouw inzichten extra veel aan ons team kan toevoegen. Nieuwe functies en features worden elke twee weken geïmplementeerd, en daar mag jij aan meedenken én -werken. Duizenden mensen gaan van jouw werk gebruik maken. Hoe tof is dat?!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Sprint planning om het scrumbord te vullen, sparren met je collega over de user stories van deze sprint.

 2. 2

  Dinsdag

  Eerste versie van een feature ontwikkelen, en af en toe een vraag stellen aan de andere frontend en backend developers op kantoor.

 3. 3

  Woensdag

  Verder programmeren, zien dat een bepaald component nét nog iets beter kan voor de gebruikerservaring, en het dan bij het team aangeven.

 4. 4

  Donderdag

  Developen en 's middags feature freeze: je feature wordt op een acceptatie server getest.

 5. 5

  Vrijdag

  Oplevering! Jouw feature wordt gedeployed op productie, en 's middags natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met een potje Smash op de Wii U.

(Stagevergoeding zal tussen de €300,- en €500,- liggen)
 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  september 2017

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  peter@lifely.nl

Werken bij Lifely

Hi! If you made it here, we must have made a pretty good impression - so thank you! We’re always excited to meet nice, talented people who want to use technology for good. The problems we solve here require a whole range of technical disciplines that we’re constantly on the lookout to fill. But more than that, we just really like meeting interesting, enthusiastic people.

Meer over Lifely jobs.lifely.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.