Geplaatst op 16 maart 2017 (Verloopt over 1274 dagen)
Vervuld

Frontend engineer gezocht

We zijn op zoek naar een aanstormend frontend talent met een achtergrond in een development gerelateerde HBO studie. Iemand die zijn eigen weg volgt en in zijn/haar eigen tempo werkt en leert. Iemand die toe is aan een serieuze uitdaging.

Begeleider

Als je meer wilt weten, stel me dan gerust een vraag op twitter, facebook, instagram of stuur eens een emailtje als je benieuwd bent naar wat we allemaal nog meer doen. Ik help je graag op weg!

Bij Lifely kom jij terecht in een klein team met fanatieke designers, front- en backend-developers die werken aan webproducten. Nog niet zo bekend met nieuwe technologie in de praktijk? Geen probleem! Wij zoeken iemand met inzicht, passie en doorzettingsvermogen die zichzelf dingen snel eigen maakt. Bij Lifely krijg jij de kans om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

We vinden het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team; enige ervaring als frontender is dus belangrijk. Jij weet hoe je HTML, CSS en Javascript schrijft, en ziet het zitten om met frameworks als React en Angular tot gestructureerde gelikte interfaces te komen. Daarnaast wordt je enthousiast van het lijstje Git, Sass, Gulp, Browserify, NodeJS, REST, GraphQL, etc., maar dat spreekt hopelijk voor zich toch?

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Sprint planning om het scrumbord te vullen, sparren met collega's over de user stories van deze sprint

 2. 2

  Dinsdag

  Eerste versie van een feature ontwikkelen, en af en toe een vraag stellen aan de andere developers

 3. 3

  Woensdag

  Verder programmeren, en even sparren met een UXer over het implementeren van de feature

 4. 4

  Donderdag

  Developen en 's middags feature freeze: je feature wordt op een acceptatie server getest.

 5. 5

  Vrijdag

  Oplevering! Jouw feature wordt gedeployed op productie, en 's middags natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met een potje Smash op de wii-u

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  maart 2017

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  peter@lifely.nl

Werken bij Lifely

We digitaliseren bedrijfsprocessen met softwareoplossingen op maat zoals mobiele apps en webapplicaties. Lifely bestaat uit een groep blije nerds die bedrijven en start-ups resultaatgericht verder in online brengen. Dit doen we door middel van producten waarmee we de business van onze klanten versterken. Deze producten worden in-house bedacht, ontworpen, ontwikkeld en continu bijgewerkt.

Meer over Lifely lifely.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.