Lightspeed

  f
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

Lightspeed is ontstaan, omdat we iets zagen gebeuren in de steden: winkels en restaurants waren de concurrentiestrijd aan het verliezen. Het zijn juist deze ondernemingen die vaak voor variatie zorgen in het straatbeeld, daarom willen wij hen ondersteunen met technologie dat meer kan dan transacties verwerken en kassabonnen printen.

Onze softwareoplossingen moeten het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klanten. Want de klant, dat zijn jij en ik.
Deze filosofie is de rode draad in alles wat we doen.

Het management
Wij geloven erin dat iedere ondernemer een eerlijke kans op de markt zou moeten krijgen. Met onze webshop- en kassasoftware ondersteunen we de dromen van entrepreneurs in de retail en horeca. Winkels en restaurants maken de steden levendig, door hun unieke identiteit.
Winkeliers en restauranthouders willen een glimlach op het gezicht van hun klant of gast bezorgen. Bij Lightspeed willen we op ons beurt juist hun werk plezieriger maken.
Met de juiste technologie kunnen ondernemers meer verkopen, hun klanten blijer maken en de wereld kleur geven.

Onze producten
Lightspeed, bouwt aan commerce oplossingen van A-tot-Z, voor winkeliers om op verder te kunnen groeien. Zij doen dit door alle verkooppunten samen te brengen; voorraadbeheer, e-commerce, relatiebeheer en rapportage over alle verkoopkanalen, in de winkel en online. Onze webshopsoftware en kassasystemen (POS) zijn ontwikkeld op basis van de input van duizenden ondernemers.

lightspeedhq.nl
 • Amsterdam

  Herengracht 54

  1015 BN Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.