Geplaatst op 29 mei 2018 (Verloopt over 932 dagen)
Vervuld

Allround Lukkien Lite

Vind je alle aspecten (van camera tot productie) van film ontzettend leuk? Dan is Lukkien Lite vanaf september 2018 op zoek naar jou!

Vanaf september 2018 is Lukkien Lite op zoek naar een allround HBO stagiair(e) die interesse heeft in alle aspecten van film. Assisteren op de set, camera-assistentie en monteren interesseren je en ook op productioneel vlak ben je sterk inzetbaar. Je vindt het fijn om in een klein team een productie neer te zetten. Daarnaast ervaar je het als een uitdaging om optimaal gebruik te maken van een situatie en weet jij altijd een nieuwe oplossing te bedenken. We zijn dan ook op zoek naar een stagiair(e) die allround inzetbaar is en van afwisseling houdt.

Wat ga je doen?

Lukkien Lite is een aparte unit binnen de audiovisuele afdeling van Lukkien die gericht is op snelle, kleinere producties voor veelal online gebruik. De dynamiek binnen de Lukkien Lite unit is vol energie. De doorlooptijden van projecten zijn vaak kort en dat vraagt een positieve hands-on mentaliteit. Met een klein, hecht team van flexibele allrounders werken we samen aan alle, soms internationale, projecten. Hierin worden we ondersteund door onze stagiair(e).

Als allround stagiair(e) ben jij inzetbaar in alle fasen van het productieproces. Tijdens de stage zal je focus vooral liggen op het ondersteunen van het team op de set en in de editing.

Je assisteert de crew tijdens shoots voornamelijk op het gebied van camera, licht en grip. Tijdens kleine shoots op locatie zal daarnaast een klein deel productie op set van je verwacht worden. Je zorgt samen met je collega’s voor het op- en afbouwen van de set, het draaien van de juiste shots en na de shoot valt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, ook de off- en online edit van een project onder je verantwoordelijkheid. Je weet binnen elk project de kwaliteit te bewaken en het overzicht te behouden.

Tot slot mag je bij gelegenheid ook ondersteuning bieden aan de producers, op alle vlakken van audiovisuele producties. Je staat op de set, vindt het geen probleem om koffie te halen, maakt de callsheets en gaat op zoek naar locaties.

Wie ben jij?

 • Je volgt momenteel een relevante HBO opleiding
 • Je bent minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar
 • Het is een pré als je al relevante werkervaring hebt, bijvoorbeeld door schoolprojecten, door een bijbaantje als productieassistent, runner of door een vergelijkbare stage
 • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels

Wat bieden wij jou?

 • Een stage binnen een groeiend cross mediaal bedrijf
 • Een inspirerende werkomgeving met veel verschillende disciplines onder één dak
 • Grote, aansprekende klanten om voor te werken
 • Informele werksfeer
 • Lekker en gezond eten in ons restaurant
 • Sporten in de Lukkien Gym
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels in de Lukkien bar

Waar ga je werken?

Over Lukkien

Lukkien is dé communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder één dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 225 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nummer 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Lukkien Lite

Lukkien Lite biedt een snelle en flexibele manier van produceren die nauw aansluit op de grote vraag naar snelle, makkelijk te consumeren (social) content; (online) instructievideo’s, webcontent, mood & evenement video’s en testimonials. We werken met een kleine groep flexibele allrounders die zowel de inhoudelijke als fysieke productie, camera, regie en montage op zich nemen.

Afdeling Audiovisual

Lukkien Lite valt onder de afdeling Audiovisual. Deze afdeling is front runner in het creëren van innovatieve videocontent. Voor diverse A-merken ontwikkelen en produceren we dagelijks in onze studio’s en op locatie in binnen- en buitenland de meest aansprekende audiovisuele projecten. Veel van de grote commercials die je ziet op TV worden bij ons bedacht en geproduceerd. Je vindt ons werk ook terug op allerlei andere devices en online platforms. Bij de afdeling Audiovisual wordt het gehele proces verzorgd door onze in-house specialisten, van strategen, compositors, animators, video- en sound editors tot eigen regisseurs, producers, cameramannen en gaffers.

Solliciteren of meer weten?

Herken jij je in dit profiel en enthousiasmeert het je? Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met ons Corporate Recruitment Team via tel. +31 (0)318 69 80 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Motion

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  € 227 p/m

 • Contact

  stage@lukkien.com

Werken bij Lukkien B.V.

Lukkien is dé communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder één dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 225 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nr. 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Meer over Lukkien B.V. lukkien.com
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Ede

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.