Geplaatst op 22 september 2017 (Verloopt over 1088 dagen)
Vervuld

Leergierige backend developer (Python/Django)

We zoeken een leergierige en technisch onderlegde stagiair die ons kan ondersteunen op het gebied van backend development! We werken doorgaans met Python en Django, en bouwen aan CMS websites en grote platforms tot miljoenen bezoekers.

Je hoeft geen koffie te halen, dat doen we met plezier zelf! Wel hopen we dat je samen met ons hard en leergierig aan de slag gaat aan CMS websites, platforms en complete systemen met meerdere lagen.

Je zal met een toffe setup kunnen werken aan websites die echt gebruikt gaan worden. Ook kan je gewoon met onze lead developer, frontend developers en operational manager werken terwijl je problemen aanpakt en denkt aan goede software design principles terwijl je je code klopt. We zijn fans van Devops en Continuous Integration, en deze zaken zullen zeker aan bod komen tijdens het werk! 

Wees vooral bereid om vragen te stellen! Zowie (Lead developer) vindt het erg leuk om dingen uit te leggen, en als jij ook enthousiast bent over je werk en je leergierig opstelt wordt het alleen maar leuker!

Er heerst een gezellige sfeer, maar wel een serieuze sfeer. Er zijn fases waarin we het ontzettend druk hebben, en dan zijn we allemaal stil en geconcentreerd aan het werk. 

Maar bij hard werken hoort ook ontspannen, dus soms gaan we met z'n allen lekker bij de Brabantse Aap wat drinken, of misschien naar de film :)

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  zowie@luminum.solutions

Werken bij Luminum Solutions B.V.

We bouwen met een team van 6 grote web applicaties die impact hebben en miljoenen bezoekers trekken. Dit doen we goed. En wel met Python, Django, Angular, Docker en Kubernetes. De gemiddelde leeftijd is hier 23 :-)

Meer over Luminum Solutions B.V. luminum.solutions
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.