Geplaatst op 11 oktober 2017 (Verloopt over 1158 dagen)
Vervuld

Creative Webdevelopment

Lyfter is op zoek naar webdevelopment talent dat zich binnen onze groep Jedi's verder wil ontwikkelen. We werken zowel voor gerenommeerde landelijke en internationale klanten als aan eigen producten en diensten waarmee we pionieren.

Begeleider

De stage zal zich zowel op front-end als back-end focussen, doordat deze continu in elkaar overlopen binnen onze manier van werken. Wij hebben namelijk geen aparte ruimte voor de front-end of back-end developers, maar werken in een open werksfeer nauw samen. Daar zetten we je graag tussen. 


  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Maandag starten we met een terugblik op de voorgaande week en doorlopen we de planning. Wat zijn de prioriteiten? Waar hebben we zin in? Een kick-off van de week!

 2. 2

  Dinsdag

  Een dag met focus. Volle bak vooruit en werken aan de punten uit jouw planning. Vandaag wordt er weer vers fruit geleverd :)

 3. 3

  Woensdag

  Woensdag hebben we een tussentijdse standup. De week is doormidden, je planning ook? Hoe verlopen de prioriteiten? Kun je hulp gebruiken richting de tweede helft van de week?

 4. 4

  Donderdag

  Donderdag gaan we weer verder met een volle focus om aan dingen te bouwen waar we trots van worden.

 5. 5

  Vrijdag

  Op vrijdag sluiten we de week met een goed gevoel af. Samen alle projecten en prio's nalopen om te zien waar nog een actie nodig is. Daarna proosten we op het weekend!

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  eric@lyfter.nl

Werken bij Lyfter

Duurzame webontwikkeling. Daar zijn we goed in. Dat doen we voor ondernemers en ondernemende managers, die het maximale willen halen uit elk budget.

Meer over Lyfter lyfter.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Dinteloord

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.