Meeloopstage TODO: at M2mobi 9 May 2019

Android Developer

Ben jij de allerbeste student developer uit je klas en wil je werken Android Developer stagiair bij de beste mobile agency van Nederland?

Wat ga je doen?

Als Android Developer stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons Android-team. Tijdens je stage ga je samen met je collega’s nieuwe apps ontwikkelen en verbeteringen aanbrengen. Je verhoogt niet alleen je vaardigheid om te programmeren in Java, maar ook houd je je ook bezig met code reviews van je Android collega’s. Op deze manier leer je wat jij kan verbeteren, maar kan je ook vertellen wat je collega’s anders zouden kunnen doen.

Daarnaast werk je samen met onze iOS developers, UX designers en Quality engineers in teams met wisselende samenstelling. Door deze manier van werken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een professioneel mobiel bureau uitziet.

Stap voor stap werk je toe naar grotere kennis en zelfredzaamheid om na een paar maanden echt te kunnen zeggen dat je een Android ontwikkelaar bent.

Wat kun je verwachten?

- Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende projecten

- Je maakt kennis met de SCRUM-methode

- Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief

- En je staat vooraan in de snelle wereld van de mobile app- ontwikkeling

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Wij zoeken iemand die: 

- Student is bij een relevante HBO of WO opleiding

- Voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf september 2019

- Goed zelfstandig kan werken

- Ervaring met softwareontwikkeling heeft opgedaan tijdens studie of door een uit de hand gelopen hobby

- Een goed woordje Engels spreekt

Interesse? Leuk!

Wil jij je Android-skills verder ontwikkelen en vanaf september 2019 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje. 

  • Start: September 2019
  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij M2mobi worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

M2mobi is een mobile app agency. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Aan de Herengracht in Amsterdam werken we met een team van 40 experts aan mobiele oplossingen zoals mobile apps, mobiele websites, smartwatch apps, auto apps, etc. Deze apps maken we voor bekende merken als Schiphol, Heineken, Transavia en G-Star.

Meer over M2mobi

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.