Meeloopstage TODO: at M2mobi 6 May 2019

UX designer

Vind jij het leuk om je te verdiepen in mobile design en te denken vanuit een gebruikersperspectief? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een nieuwe stagiair in ons Design Team.

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij de beste mobile agency van Nederland. Bekende merken vragen ons bureau te helpen de beste app te maken omdat wij de expert zijn.

Als UX designer stagiair bij M2mobi werk je voor een gevarieerd portfolio van toonaangevende merken. Centraal in je werk staat het denken vanuit de eindgebruiker. Daarnaast is het handig als je bekend bent met de design guidelines van Apple en Android.

Als UX designer stagiair word je onderdeel van ons Design team. Tijdens je stage ga je samen met je team aan de slag om de beste interactie designs te maken voor onze nationale en internationale klanten.

Afhankelijk van jouw vaardigheden en het tempo waarin je leert, de opdrachten uitvoert en je vaardigheden verbetert, zal je ook betrokken worden bij klant ontmoetingen. Tijdens deze ontmoetingen krijg je de mogelijkheid om je design te presenteren. Hoe gaaf is dat!

Wat kun je verwachten?

- Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende diverse projecten

- Je maakt kennis met de SCRUM- methode

- Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief

- Je leert om te gaan met strakke deadlines

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Wij zoeken iemand die:

- Student is in het voorlaatste jaar van een relevante HBO of WO opleiding

- Voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf september 2019

- Zelfstandig kan werken

- Enige ervaring heeft opgedaan met het maken van designs tijdens je studie of door een uit de hand gelopen hobby

- Een goed woordje Engels spreekt

Wil jij je Design skills verder ontwikkelen en vanaf september 2019 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje. 

  • Start: September 2019
  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij M2mobi worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

M2mobi is een mobile app agency. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Aan de Herengracht in Amsterdam werken we met een team van 40 experts aan mobiele oplossingen zoals mobile apps, mobiele websites, smartwatch apps, auto apps, etc. Deze apps maken we voor bekende merken als Schiphol, Heineken, Transavia en G-Star.

Meer over M2mobi

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.