Geplaatst op 23 november 2017 (Verloopt over 1117 dagen)
Vervuld

Afstuderen in software ontwikkeling? (Android/ Backend/ iOS)

Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) development en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres!

Jouw afstudeerstage bij M2mobi

Wij bieden diverse afstudeeropdrachten aan. Maar wellicht heb jij, slim als je bent, zelf een geniaal idee waarvan je denkt dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor M2mobi. Bij ons is veel mogelijk en wij staan altijd open voor goede initiatieven van slimme, leergierige en ambitieuze studenten!

Ons klantportfolio bestaat uit gave merken waar je vast wel eens van hebt gehoord. Schiphol Amsterdam Airport? Heineken Experience? Deze apps hebben wij ontwikkeld en daar zijn we best trots op!

Bij ons geen A4’tje met een fictieve opdracht, maar het echte werk. Wel zo leuk om op een borrel met studiegenoten te kunnen zeggen dat je werk al in de app stores te vinden is.

Kortom, ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar je echt wat leert en waar je direct aan de slag gaat voor mooie projecten? Ons getalenteerde (én gezellige) development team kijkt er naar uit om jou een fantastische afstudeerperiode te geven.

Voor de functie eisen, overige informatie en het achterlaten van je gegevens klik en kijk je op: Afstudeerstage software ontwikkeling

Wat doet M2mobi?

M2mobi is een Full Service Mobile App Agency. Wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus. Vanuit ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken we aan mobiele oplossingen zoals toffe apps, mobiele websites, toepassingen voor smartwatches, auto apps en meer.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jobs@m2mobi.com

Werken bij M2mobi

M2mobi is de beste mobile app agency van Nederland. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus.

Meer over M2mobi m2mobi.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.