Geplaatst op 23 november 2017 (Verloopt over 1423 dagen)
Vervuld

Android Developer

Wil jij je Android skills verbeteren en meewerkstage lopen in ons Android-team? Per februari hebben wij weer een plek vrij voor een nieuwe Android Developer stagiair!

Wat ga je doen?

Als Android Developer stagiair ga je aan de slag in ons Android- team. Tijdens je stage ga je samen met je collega’s nieuwe apps ontwikkelen en verbeteringen aanbrengen in de bestaande producten. Je verhoogt niet alleen je vaardigheid te programmeren in Java, maar houd je je ook bezig met code reviews van je Android collega’s. Op deze manier leer je wat jij kan verbeteren, maar kan je ook vertellen wat je collega’s anders zouden kunnen doen.

Daarnaast werk je samen met onze iOS-developers, UX designers en Quality Managers in teams met wisselende samenstelling. Door deze manier van werken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een professioneel mobiel bureau uitziet. Stap voor stap werk je toe naar grotere kennis en zelfredzaamheid om na een paar maanden echt te kunnen zeggen dat je een Android-ontwikkelaar bent!

Wat kun je verwachten?

 • Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende diverse projecten
 • Je maakt kennis met de SCRUM-methode
 • Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief
 • En je staat vooraan in de snelle wereld van de mobile app- ontwikkeling

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Enthousiast? Leuk!

Wil jij je Android-skills verder ontwikkelen en vanaf februari 2018 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site (Android Developer), krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jobs@m2mobi.com

Werken bij M2mobi

M2mobi is de beste mobile app agency van Nederland. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus.

Meer over M2mobi m2mobi.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.