Geplaatst op 5 juni 2018 (Verloopt over 1068 dagen)
Vervuld

Android Developer

Ben jij een talentvolle student (mobile) development en op zoek naar een uitdagende Android afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres

Als je komt afstuderen bij M2mobi in Amsterdam geven je volop de ruimte je eigen afstudeerplan op te stellen en te realiseren.“Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Eigen initiatieven zijn altijd welkom, deze ontvangen we met open armen. Wellicht heb jij, slim als je bent, zelf een geniaal idee waarvan je denkt dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor M2mobi.

Daarnaast doen wij er alles aan om te zorgen dat je slaagt voor je studie!

Vanaf dag één werk je aan mooie Android projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij M2mobi. Echt werk dat in de app stores of elders online te vinden is.

Naast het opdoen van praktische werkervaring vinden wij het belangrijk dat je afstudeeropdracht voor jou en voor M2mobi relevant is. In overleg komen wij samen tot een onderzoeksvraag die er echt toe doet.

Bij M2mobi in Amsterdam werken hoogopgeleide professionals die voorop lopen in het werken met de nieuwste tools en technieken. Het instapniveau voor jou als afstudeer stagiair ligt hoog. Wij vragen dan ook ervaring met software ontwikkeling, kandidaten met een relevante bijbaan of kandidaten die daar in hun vrije tijd als hobby mee bezig zijn.

Interesse? Leuk!

Wil jij in september 2018 deel uitmaken van ons gemotiveerde, getalenteerde (én gezellige) Android development team?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje. 

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jobs@m2mobi.com

Werken bij M2mobi

M2mobi is de beste mobile app agency van Nederland. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus.

Meer over M2mobi m2mobi.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.