Geplaatst op 23 november 2018 (Verloopt over 896 dagen)
Vervuld

Marketing

Lijkt het jou leuk om M2mobi's marketing vorm te geven en deel je onze passie voor mobiel? Per februari hebben wij een plek vrij voor een (afstudeer) Marketing stagiair.

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair bij M2mobi kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en help je ons onder de aandacht te brengen bij zowel potentiële als bestaande klanten. Je krijgt de vrijheid om te onderzoeken op welke manier dit het beste mogelijk is en mag deze uitkomsten meteen in praktijk brengen.

Je gaat werken aan het marketing- en communicatiebeleid van M2mobi en hoe dit het beste in te richten. Zelfstandigheid is daarom een belangrijke factor in deze stage; je creativiteit zet je in om met oplossingen en ideeën te komen. Je kan denken aan het schrijven en samenstellen van marketingmateriaal voor de lancering van een nieuwe app. Maar ook aan het bezoeken van evenementen, bijhouden van onze social media en het posten van blogs op onze website. Jij hebt de kennis en kan ons vertellen wat werkt en wat niet.

Daarnaast geven wij je de ruimte om je te verdiepen in tools als Google Adwords en Analytics.

Je hebt een passie voor alles wat met mobiel te maken heeft en ziet net als wij mogelijkheden in de nieuwste technologieën, zoals wearables & beacons. Ook weet je hoe belangrijk externe communicatie is om doelen te bereiken. Je bent proactief en neemt initiatief.

Daarbij:

- Heb je aan 2 woorden genoeg om een hele zin te schrijven

- Heb je enige ervaring met Photoshop

- Weet je hoe je social media kunt inzetten om je doelen te bereiken

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren.

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Wil jij je Marketing skills verder ontwikkelen en vanaf februari 2019 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jobs@m2mobi.com

Werken bij M2mobi

M2mobi is de beste mobile app agency van Nederland. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus.

Meer over M2mobi m2mobi.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.