Geplaatst op 15 juni 2017 (Verloopt over 1584 dagen)
Vervuld

Word jij onze nieuwe Software Tester Mobiel?

Wil jij al onze apps aan een kritische test onderwerpen en zorgdragen voor de kwaliteit van onze producten? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een nieuwe stagiair in ons Quality team!

Wat ga je doen?

Als Software Tester Mobiel stagiair ga je aan de slag in ons Quality team. Tijdens je stage ga je, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteit van onze apps. Verder ben je bezig met test- en usecases.

Je gaat zelf functionele en technische tests uitvoeren. Ook test je onze native apps op verschillende test toestellen en verschillende mobiele software. Op deze manier bewaak je de kwaliteit van onze apps. Geen enkele app of mobiele website zal worden vrijgegeven aan onze klanten zonder de goedkeuring van jou en je team. Samen hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wij afleveren, dat is ons visitekaartje.

Verder krijg je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de apps die we ontwikkelen, perfect werken en blijven werken. Ook zal je bezig zijn met het importeren van cijfers en statistieken en houd je je bezig met Data Analyses.

Kortom, tijdens je stage als Software Tester Mobiel ben je betrokken bij alle aspecten van het proces. Hoe gaaf is dat!

Wat kun je verwachten?

 • Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende diverse projecten
 • Je maakt kennis met de SCRUM-methode
 • Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief
 • En je staat vooraan in de snelle wereld van de mobile app-ontwikkeling

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Enthousiast? Leuk!

Wil jij je skills op het gebied van testing en app- kwaliteit verder ontwikkelen en vanaf september 2017 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site (Software Tester) upload, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  september 2017

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jobs@m2mobi.com

Werken bij M2mobi

M2mobi is de beste mobile app agency van Nederland. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus.

Meer over M2mobi m2mobi.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.