Make Marketing-Magic

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Om te groeien heb je nieuwe klanten nodig en meer business bij bestaande klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep, op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben, aan jou denken en niet aan je concurrent? Sterker nog: hoe maak je ze bewust van het feit dat jouw dienst of product wel eens dé oplossing zou kunnen zijn van hun probleem? In drie stappen zorgen wij ervoor dat je op de RADAR bent bij jouw doelgroep.

Wie is jouw ideale klant? We gaan samen aan tafel om deze een gezicht te geven. Dan gaat jouw journalist aan de slag en schrijft het hele jaar door unieke content die voor jouw doelgroep relevant is.

We distribueren de content via E-mailmarketing naar jouw database. En zorgen dat je content via Social media wordt gedeeld, zodat je op de radar komt en blijft bij jouw doelgroep. Immers: mensen moeten weten dat je bestaat, én waar je voor staat. Anders kunnen ze niet voor je kiezen.

Het is alleen interessant om content te sturen als je weet wat ermee gebeurt. Dat meten en analyseren wij voor je in kristalheldere rapportages. Dan kan jij actie ondernemen. Met als doel een potentiële klantenlijst, die je kan bellen, events voor kan organiseren, whitepapers kan sturen en kan inspireren met een filmpje.

makemarketingmagic.com
 • Amsterdam

  Helicopterstraat 25H

  1059 CE Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.