Geplaatst op 18 april 2017 (Verloopt over 1332 dagen)
Vervuld

Commercie

Je stapt in een wereld volop kansen! Je werkt in een jong en gedreven team. Wij zijn een zelfsturende organisatie, iedereen is dus ondernemer bij Make Marketing Magic. Je spreekt met elkaar doelen af zodat de sfeer en spirit er lekker in blijft.

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER:

 • Een team waarin je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen;
 • Ervaring in een zelfsturende organisatie;
 • Persoonlijke begeleiding in groei;
 • Verantwoordelijkheid binnen het team;
 • Groei binnen je commerciële- en marketingvaardigheden;
 • Professionele Salestraining
 • Vergoeding van 300 euro per maand;
WIE ZIJN WIJ?

Wij creëren verkoopkansen voor bedrijven en maken die zichtbaar, om ze te laten groeien. Dat inspireert ons. We leven in een complexe tijd, in een wereld die morgen anders is dan vandaag. Deze veranderende wereld vraagt om een andere manier van denken, doen en van werken. Wij zijn een jong én ervaren marketingbureau dat de kansen ziet van deze nieuwe wereld en dit deelt met onze klanten.

JOUW UITDAGING?

Je inspireert ondernemers door hun ogen te openen voor de commerciële kansen op het gebied van online marketing. De wereld verandert snel en jij laat ondernemers zien hoe ze hierop moeten anticiperen. Je zorgt voor aandacht en interesse in de markt, door ondernemers te vinden, te leren kennen en te inspireren. Dat is de uitdaging waar je voor staat.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je volgt een HBO/WO studie in een commerciële richting. Je bent ondernemend en ambitieus en dit is terug te voelen in de energie die jij toevoegt aan ons MAGIC TEAM. Je werkt hard, feest hard, lacht hard en hebt hart.

Uiteraard ben je communicatief vaardig, en ben je instaat om online marketing kansen inspirerend te presenteren aan ondernemers uit verschillende branches. Vanzelfsprekend ben je stipt in je afspraken; als je iemand zegt om 2 uur op maandag op te bellen, dan doe je dat ook. Je hebt geen angst om de telefoon te pakken, en reageert op elk bericht. Daarnaast ben je foutloos in de Nederlandse taal. Kennis van direct marketing, cold calling en online marketing is een pré.

Werken bij Make Marketing-Magic

Om te groeien heb je nieuwe klanten nodig en meer business bij bestaande klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep, op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben, aan jou denken en niet aan je concurrent? Sterker nog: hoe maak je ze bewust van het feit dat jouw dienst of product wel eens dé oplossing zou kunnen zijn van hun probleem? In drie stappen zorgen wij ervoor dat je op de RADAR bent bij jouw doelgroep.

Meer over Make Marketing-Magic makemarketingmagic.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.