Geplaatst op 19 april 2018 (Verloopt over 874 dagen)
Vervuld

CMD / Visual design bij innovatieve startup in Amsterdam

Ga jij aan de slag als CMD / visual designer en vind jij het leuk om mee te werken aan het conceptueel bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van tech innovaties? Ons kantoor is in Amsterdam en wij werken aan diverse toffe projecten voor diverse bedrijven :)

Begeleider

Design staat bij ons centraal: van data visualisatie, onze presentaties, onze tech producten die we maken. Dus jouw creativiteit, inbreng en ervaring is altijd welkom :) Vind je het tegelijk leuk om bredere kennis op te doen (Business, strategy, marketing, tech) in ons startup team, kom dan eens kennis maken!

Hi! Wij zijn Manderssenn. Een nieuw bedrijf, dat zich bezig houdt met business strategie en het ontwerpen en ontwikkelen van technologische oplossingen. Dat moeten wij even toelichten :)Wij combineren diverse skills en ervaringen: Strategie consulting, Data Science, Full Stack Development en Design. Hiermee helpen wij bedrijven hun (business) strategie te ontwerpen en te analyseren. Maar daarna ontwikkelen wij ook innovatieve oplossingen, waar data science, technologie en design centraal staan.Denk aan next-gen data visualisaties, AI toepassingen voor besluitvorming, maar ook innovatieve producten die naar de markt kunnen (o.a. fintech proposities).Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar creatieve mensen. Wij moeten nl. de frisse blik, de innovatie, de nieuwe manier van ontwerpen brengen naar klanten. Wij vragen dan ook interesse in verschillende sectoren, technologieen, nieuwe ontwerp principes, maar ook voldoende eigen inbreng, creativiteit en do-it mentaliteit. We werken op een Amsterdamse hub met allemaal andere (tech) startups om ons heen, waar veel geleerd en gedeeld kan worden.

Als CMD/Visual Design stagiair(e) bij ons komt al het bovenstaande dan ook samen. Je wordt uiteraard begeleid door ervaren mensen (in zowel corporate als startup wereld), maar vragen jou niet alleen om uitwerking. We vinden het belangrijk om jouw creativiteit en ervaring ook te betrekken bij concept ontwikkeling, uiting, etc.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  gezamenlijke team standup. Doorlopen alle projecten, leads, korte termijn, lange termijn en hoe helpen we als team elkaar

 2. 2

  Dinsdag

  Project(en) inhoudelijk: conceptueel tot creatie

 3. 3

  Woensdag

  Project(en) inhoudelijk: conceptueel tot creatie. En tijd voor 1-op-1 / begeleiding

 4. 4

  Donderdag

  Project(en) inhoudelijk: conceptueel tot creatie

 5. 5

  Vrijdag

  Project(en) inhoudelijk: conceptueel tot creatie

Mocht je vragen hebben, bel gerust! Rogier (06-27658307)

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  april 2018

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  rsvb@manderssenn.com

Werken bij Manderssenn

Innovatieve startup dat business design, data science, full stack development en design samenbrengt. Wij helpen bedrijven met het ontwerpen van data gedreven strategieën én het creëren van producten dmv emerging technologies (data science, AI, mesh)

Meer over Manderssenn Manderssenn.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.