Matise

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

We boetseren ideeën en concepten naar een meesterwerk op je beeldscherm. Daarvoor gebruiken we onze hersens, creativiteit, ervaring en passen we de laatste digitale technieken toe. De eindgebruiker visueel imponeren en functioneel verrassen is ons doel bij alles dat we creëren.

Matise maakt beeldschone websites, apps en campagnes. We vinden het belangrijk dat wat prachtig oogt ook daadwerkelijk werkt. We boetseren ideeën en concepten naar een meesterwerk op scherm. Daarvoor gebruiken we onze hersens, creativiteit, ervaring en passen we de laatste technieken toe. Met onze club van 10+ man / vrouw sterk werken we in Amsterdam voor en samen met grote merken en kleine klanten die willen groeien. Eindgebruikers visueel imponeren en functioneel verrassen is ons doel bij alles dat we creëren. We zijn een digital agency dat de beste wil zijn; volwassen en ervaren in wat we doen.

Deel jij onze liefde voor digital, heb je de nodige werkervaring, barst je van de ideeën voor digital en ben je in staat om deze te vertalen naar mooie eindproducten? Kom dan ons team versterken.

matise.nl
 • Amsterdam

  Entrepotdok 78

  1018AD Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.