Geplaatst op 14 juni 2018 (Verloopt over 905 dagen)
Vervuld

App, Web & Media Design

Wil jij jouw creatieve talenten en design skills inzetten in een Mobile Company om te werken aan het design van mobiele applicaties, websites en media-uitingen? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Begeleider

Hey Fresh CMD Hero! Leuk dat jij ons team wil komen versterken. Bij Maxdoro krijg je de vrijheid om je leercurve zo stijl te maken als je zelf wilt. Uitdaging en leermomenten genoeg. Ik ben er voor je om je te begeleiden, maar je zal dagelijks samenweken in het Marketingcommunicatie & Design team. Tot snel! Maarten

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare en ervaren ‘mobile company’ met een Agile mindset. We maken native apps met bijpassende back-end oplossingen voor o.a. overheid, zorg, vastgoed en sportaccommodaties. Onze mensen en mobiele oplossingen helpen klanten om volledig digitaal en efficiënt te werken en geven inzicht in het verbeteren van hun veiligheids-, kwaliteits- en bedrijfsprocessen.

Maxdoro is ’driven to explore’: elke dag opnieuw dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en te gaan voor het maximaal haalbare, om zo samen met het team tot de meest optimale digitale oplossing te komen. Je wordt daarin begeleid door de beste professionals in hun vakgebied. Onze kantoren bevinden zich in Eindhoven en Amersfoort. Tijdens je stage zal je werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

Wordt jij onze stagiair multimedia Design?

Als stagiair multimedia design bij Maxdoro ben je elke dag met nieuwe dingen bezig. Het ene moment maak je het design van een nieuwe app of het beeldmateriaal voor onze cross-media campagnes, het andere moment ben je verwikkeld in wireframes en visual interface designs. Afhankelijk van jouw inzet en aanleg ondersteun je onze developers in het ontwikkelen van apps en websites. Ook wordt je onderdeel van ons Agile Scrum Team: een must voor je toekomstige carrière!

Maxdoro biedt naast meeloopstages ookafstudeer- en onderzoekstages UI/UX Design aan.

Binnen al onze stagevormen zijn combinaties mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een onderzoek met het opdoen van werkervaring, waarbij je 50% van je tijd besteedt aan je onderzoek en 50% meedraait als Junior UI/UX Designer. Ook andere varianten zijn mogelijk. Alles is bespreekbaar. Daag ons maar uit!

Ben of heb jij:

 • HBO student CMD of MediaDesign?
 • een indrukwekkend portfolio?
 • de drive om je te ontwikkelen?
 • kennis van wireframes en UI/UX designs?
 • kennis van en ervaring met Photoshop en Illustrator?
 • ervaring met Keynote?
 • basiskennis en ervaring met HTML, Wordpress en/of andere CMS systemen?
 • handig met Première Pro, After Effects of een vergelijkbaar videobewerking programma? (is een pré)

Dit bieden wij jou:

 • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
 • goede begeleiding door ervaren professionals;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
 • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar Maxdoro t.a.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of bellen naar 033 462 77 07.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Onderweg naar Maxdoro begint het weer te dagen: waar was je vrijdag ook alweer mee geeindigd? Oh ja, je ging het design maken van een nieuwe app en je begint met het logo. Gelijk maar aan de slag, zodat je voor de Scrum meeting alvast wat schetsen kan laten zien en met goede feedback verder kan. Deze is om 10:00 en om 10:30 is de weekly stand-up met het hele bedrijf. Leuk om al die verhalen te horen! De lunch is op maandag altijd wat later, dus tijd genoeg om voor de lunch iets concreets op papier te hebben en na de lunch vol energie verder te gaan.

 2. 2

  Dinsdag

  Yes! Het logo is akkoord bevonden tijdens de Scrum meeting. De product owner was vandaag aanwezig en klonk erg enthousiast. Nu specs uitwerken zodat developers aan de gang kunnen.

 3. 3

  Woensdag

  Dat gaat lekker. App logo af, nu voortborduren met de rest van het design voor de app. Samen met je collega zet je grof een wireframe uit, zodat je weet welke schermen je moet ontwikkelen. Lekker sparen en plannen uitwerken, daar hou je van!

 4. 4

  Donderdag

  Je schiet aardig op. Fijn dat de lijnen zo kort zijn en je gewoon naar developers toe kan lopen voor vragen. Tussendoor werk je aan je stageverslag. Als je dat opspaart moet je zo graven in je geheugen... De sfeer is weer top vandaag! Met een lekker muziekje in je oren ga je als een trein.

 5. 5

  Vrijdag

  Het is druk vandaag! Ook de developers die normaal gesproken bij klanten zitten zijn vandaag binnen. Of zou het komen door de #FastFoodFriday? Het maakt niet uit, je kan lekker sparren en leren van andere ervaringen. Ah, lunch! daar is je Turske Pizza. Jammie. Nog even knallen zodat ik met een voldaan gevoel de week kan afsluiten tijdens de borrel. Proost mensen! Fijn weekend allemaal!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  € 321 p/m

 • Contact

  sollicitatie@maxdoro.nl

Werken bij Maxdoro B.V.

We are Maxdoro, mobile solutions company in Amersfoort. We create, grow, expand and share mobile brains. We build native apps and we are Driven to Explore.

Meer over Maxdoro B.V. maxdoro.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amersfoort

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.