Geplaatst op 16 december 2019 (Verloopt over 352 dagen)
Vervuld

UX/UI Design

Ben jij op zoek naar een mooie afstudeeropdracht waar software en gebruiksgemak bij elkaar komen? Per begin februari 2020 heeft MediaLab een plek voor een UI/UX designer. We denken graag met je mee bij het vormgeven van jouw ideale afstudeeropdracht.

Begeleider

Hallo, toekomstige user experience designer! Iedere dag maken we bij MediaLab onze klanten blij met het delen van mediabestanden. Wil jij hier een rol inspelen met jouw expertise en creativiteit? Dan praten we graag verder over jouw afstudeerproject.

In het afstudeerproject kun jij je bezighouden met de user experience van ons platform, mobiele app en niet te vergeten onze website. Ook kun je meedenken over hoe onze bestaande features nog beter worden voor klanten. Naast UX is er ook ruimte voor visual design en front-end development. We denken graag met je mee bij het vormgeven van jouw ideale afstudeeropdracht. Ga jij graag de diepte in, ben je creatief en zijn uitdagingen nooit een brug te ver voor jou? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Wie wij zoeken:

· Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding;

· Je bent een creatief, flexibel, initiatiefrijk en enthousiast persoon;

· Je hebt een goede visie op techniek en usability;

· Je bent op zoek naar een afstudeeropdracht voor een periode van minimaal 5 maanden;

· Je hebt kennis van user testing en analytics;

· Je hebt kennis van Adobe Creative Cloud;

· Je hebt kennis van WordPress;

· Het is een pré als je kennis hebt van HTML, CCS, Javascript, VUE.js en/of React;

· Je hebt aantoonbare affiniteit met media en TV;

· Je kunt zelfstandigheid, maar ook goed in teamverband werken.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een open en dynamische omgeving met een ervaren team dat jou de nodige handvatten biedt voor het werkveld. Daarnaast ben je ‘part of the team’, als afstudeerder zullen we jou zien als een volwaardige collega. Je krijgt voldoende tijd om aan de deliverables van je afstudeeropdracht te werken (denk aan product biografie en design rationale). Als jonge organisatie moedigen we je graag aan om volop met eigen inbreng en suggesties te komen. Dagelijks krijg je verse lunch, koekjes, fruit en snacks (you name it!). En kun je jouw stoom afblazen met een goed potje tafeltennis. Natuurlijk krijg je ook een ruime stagevergoeding aangeboden.

 • Type vacature

  Afstudeeronderzoek

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  februari 2020

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  info@medialab.co

Werken bij MediaLab Online

Wij zijn MediaLab! Sinds 2007 bieden we (internationale) media- en productiebedrijven in de creatieve sector een veilig sharingplatform om eenvoudig grote bestanden te delen. Zo werken wij voor o.a. RTL, Talpa, Warner Bros. en Under Armour. Onze ambitie is om een van de grootste internationale filesharingbedrijven te worden.

Meer over MediaLab Online medialab.co
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam Zuidoost

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.