Geplaatst op 20 april 2021 (Verloopt over 20 dagen)

Visual Designer

Ben jij op zoek naar een mooie meeloopstage waar creativiteit en experience bij elkaar komen? Ontwerpen maken voor marketing campagnes, UX/UI design, maar ook eventueel front-end development? Dan heb jij je ideale stage plek gevonden!

Begeleider

Hallo, toekomstige Visual Designer! Iedere dag maken we bij MediaLab onze klanten blij met het delen van mediabestanden, van grote oproepen tot internationale merken. Wil jij hier een rol inspelen met jouw expertise en creativiteit?

Wat ga je doen:

Bij MediaLab vinden we het belangrijk dat je een duidelijke visie hebt over media en techniek. Tijdens je stage ga jij je bezighouden met visual designs voor onze marketing campagnes naar nieuwe klanten. Niet alleen onze social kanalen en website, maar ook onze tool verdient de nodige aandacht. Zo is er ruimte voor UX/UI design en front-end development. Verbeter de user experience van MediaLab, zodat klanten een nog betere product ervaring krijgen. Ga jij graag de diepte in, ben je creatief en zijn uitdagingen nooit een brug te ver voor jou? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Wat breng jij mee:

 • Je zit in het laatste jaar van een relevante HBO- of WO-opleiding en op zoek naar een meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden;
 • Adobe Creative Cloud heeft geen geheimen voor jou;
 • Het is een pré als je kennis hebt van HTML, CSS, Javascript, Vue.js en/of React;

Wie ben jij:

 • Je bent een creatief, flexibel, initiatiefrijk en enthousiast persoon;
 • Je bent een media fanaat;
 • Je kunt zelfstandigheid, maar ook goed in teamverband werken.

Wat wij jou bieden:

Je komt te werken in een open en dynamische omgeving met een ervaren team dat jou de nodige handvatten biedt voor het werkveld. Daarnaast ben je ‘part of the team’, als stagiair zullen we jou zien als een volwaardige collega. Je zult deels op kantoor werken (wanneer dit kan), maar ook veel thuis werken aan je eigen verantwoordelijkheden. Als jonge organisatie moedigen we je graag aan om volop met eigen inbreng en suggesties te komen. Dagelijks krijg je verse lunch, koekjes, fruit en snacks (you name it!). Natuurlijk krijg je ook een ruime stagevergoeding aangeboden.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Bi weekly meeting. Elke afdeling van Sales, Finance, Marketing tot Development laat aan de organisatie mooie milestones zien.

 2. 2

  Dinsdag

  Marketing meeting. Al jouw mooie designs komen langs.

 3. 3

  Woensdag

  Website Wednesday. Hoe kunnen we onze website nog beter maken?

 4. 4

  Donderdag

  Development meeting. Tool updates en UX designs.

 5. 5

  Vrijdag

  Feature Friday. Nieuwe features worden gepresenteerd!

Werken bij MediaLab Online

Wij zijn MediaLab! Sinds 2007 bieden we (internationale) media- en productiebedrijven in de creatieve sector een veilig sharingplatform om eenvoudig grote bestanden te delen. Zo werken wij voor o.a. RTL, Talpa, Warner Bros. en Under Armour. Onze ambitie is om een van de grootste internationale filesharingbedrijven te worden.

Meer over MediaLab Online medialab.co
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam Zuidoost

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.