Geplaatst op 20 juni 2018 (Verloopt over 904 dagen)
Vervuld

UX Designer

Vind jij dat gebruiksgemak voor alles gaat? Lootjestrekken.nl biedt jou de leukste stageplek!

Ben jij een enthousiaste CMD-student die vindt dat gebruiksgemak voor alles gaat? En vind je het leuk om innovatieve, online oplossingen te ontwerpen, met gebruikers te testen en continu te verbeteren? En lijkt het je helemaal tof om jouw kennis en kunde in te zetten om mensen bij elkaar te brengen? Dan ben jij misschien onze nieuwe stagiair!

Over Meetrix Online

Je kent vast Lootjestrekken wel; één van de websites waarmee wij mensen helpen hun sociale leven te organiseren. Meetrix Online ontwikkelt websites en apps waarmee we mensen bij elkaar brengen. Ruim 8 miljoen sociaal actieve consumenten gebruiken onze services Lootjestrekken, DrawNames, Afspreken en Verlanglijstjes. Al onze diensten zijn eenvoudig van opzet, gratis te gebruiken en hebben een hoge ‘fun-factor’. En dat laatste geldt ook voor ons als organisatie. Met een relatief klein team werken we hard aan onze groei, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Ambitie en initiatief worden gewaardeerd, maar eens koffie halen voor je collega’s net zo goed. We lunchen elke dag samen, gewoon offline aan tafel, en iedere vrijdag in een café. Heb je al zin om mee te gaan?

Wat ga je doen?

De stageperiode is van begin september tot eind januari. Als stagiair binnen het UX team help je mee om onze websites en apps nog beter te maken tijdens de drukke en gezellige feestmaanden.

- Je doet usability onderzoek en komt met ideeën om de interactie te verbeteren.

- Je denkt mee over nieuwe manieren om de interface te testen met de internationale doelgroep.

- Je draagt bij aan het realiseren van verbeteringen aan onze sites.

- Je werkt mee aan verschillende projecten en helpt bij verschillende werkzaamheden.

Wie zoeken wij? Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste derdejaarsstudent met: - Ervaring met interactieontwerp en gebruikersonderzoek.

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal. - Goede grafische vaardigheden. - Het vermogen om ons te verrassen!

Hierover lezen we ook graag voorbeelden terug in jouw motivatiebrief en vragen we om een korte toelichting tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Meetrix Online krijg je een stagevergoeding, dagelijks een uitgebreide lunch en werk je samen in een enthousiast team. Kom jij ons team versterken?

Reageren Stuur vóór 2 juli jouw CV naar melda @ meetrixonline.nl, of bel naar 070 – 41 55 994 voor meer informatie, zodat jij verzekerd bent van de leukste stageplek in september!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  melda@meetrixonline.nl

Werken bij Meetrix Online B.V. (Lootjestrekken.nl)

Je kent vast Lootjestrekken.nl wel; één van de websites waarmee wij mensen helpen hun sociale leven te organiseren. Meetrix Online ontwikkelt websites en apps waarmee we mensen bij elkaar brengen. Ruim 8 miljoen sociaal actieve consumenten gebruiken onze services Lootjestrekken, DrawNames, Afspreken en Verlanglijstjes.

Meer over Meetrix Online B.V. (Lootjestrekken.nl) lootjestrekken.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Delft

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.