Meute

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Wij zijn Meute. Een snel groeiend campagnebureau dat sinds 2017 werkt voor grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland, zoals TUI, de Dierenbescherming, Zorgverzekeraars Nederland, Chemelot, Koninklijke Horeca Nederland en de Nederlandse Bierbrouwers. Met onze campagnes proberen we geen spullen te verkopen. Onze uitdaging en expertise ligt in het écht in beweging krijgen van mensen. We helpen organisaties met het maken van hun strategie hiervoor, maar maken ook zelf content die zij daarbij kunnen inzetten.

We zoeken de dingen die bedrijven of organisaties en mensen met elkaar delen: wat ze belangrijk vinden, mooi vinden en wat ze willen veranderen. Hun gezamenlijke doelen. Door samen te vechten voor een gemeenschappelijk doel, wordt iedereen sterker. Het zorgt voor een band die verder gaat dan het kopen of verkopen van een product. Het zorgt voor begrip en gedeelde ervaring. Het zorgt ervoor dat je dichter bij elkaar komt. Organisaties bij mensen. En mensen bij organisaties. En wat ook leuk is: het maakt ons land een beetje mooier.

Zo werken we aan opdrachten die moeten zorgen voor een duurzamer Nederland, een beter leven voor dieren, betere zorg voor mensen, een hogere vaccinatiegraad en - soms - ook een verkiezingscampagne tussendoor.

meute.nl
 • AMSTERDAM

  Krelis Louwenstraat, 1 1

  1055KA AMSTERDAM

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.