Geplaatst op 24 januari 2020 (Verloopt over 182 dagen)
Vervuld

Stagiair digitale creatie en communicatie

Wij zijn Meute. Een snel groeiend campagnebureau dat sinds 2017 werkt voor grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland, zoals de Dierenbescherming, Zorgverzekeraars Nederland, Techleap, Unicef, Oxfam Novib/Cordaid/Icco en KNGF/Hulphond.

We zoeken een stagiair die bij ons past.

- Je volgt een hbo/wo opleiding met de trefwoorden communicatie, media, multimedia en design.(Zit je op het mbo en ben je ervan overtuigd dat dit jouw perfecte stage is?Reageer dan ook!)

- Je wil graag je communicatie- en creatieskills kunnen combineren. Je kent inmiddels al de basis van Adobe programma’s zoals Photoshop, Premiere Pro, Illustrator en After Effects.

- Je wil graag helpen met het maken en vormgeven van toffe (online) campagnes.Dit kan ad hoc werk zijn, maar ook projectmatig op een wat langere termijn.

- Je vindt het best leuk om te praten over wat er in de wereld gebeurt en bent geïnteresseerd in hoe dingen in elkaar steken.

- En zoals het bij een klein kantoor werkt help je ook mee nadenken over hoe we kunnen groeien, maar geef je ook de planten water wanneer Chef Plant er even niet is.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Je ontwerpt een social post voor een campagne van een klant

 2. 2

  Dinsdag

  Je maakt 2 gifjes van een filmpje dat onze motion graphic designer heeft gemaakt

 3. 3

  Woensdag

  Je bedenkt een strategie voor een eigen campagne

 4. 4

  Donderdag

  Je haalt de snacklunch van de week

 5. 5

  Vrijdag

  Je post een social post op alle kanalen en doet de webcare.

En wij moeten ook bij jou passen! Wij bieden:

- Een eigen bureau met kantoorplant op ons gloednieuwe kantoor in een oude school in Amsterdam West. (Vanwege corona werken we nu ook veel thuis, dus je mag een kantoorplant adopteren).

- Een stagevergoeding van 400 euro per maand.

- Ruimte voor een opdracht of onderzoek vanuit je studie. We gaan samen kijken hoe we dat kunnen invullen.

- Een plek binnen een kleine, groeiende organisatie met ervaren mensen die in het verleden meerdere stagiairs succesvol hebben grootgebracht en dat leuk vinden om te doen.

- Een stage voor 4 of 5 dagen per week .

Denk je dat je bij ons past en wil je heel veel leren in een korte tijd?

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  augustus 2020

 • Vergoeding

  € 400 p/m

 • Contact

  info@meute.nl

Werken bij Meute

Wij zijn Meute. Een snel groeiend campagnebureau dat sinds 2017 werkt voor grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland, zoals TUI, de Dierenbescherming, Zorgverzekeraars Nederland, Chemelot, Koninklijke Horeca Nederland en de Nederlandse Bierbrouwers. Met onze campagnes proberen we geen spullen te verkopen. Onze uitdaging en expertise ligt in het écht in beweging krijgen van mensen. We helpen organisaties met het maken van hun strategie hiervoor, maar maken ook zelf content die zij daarbij kunnen inzetten.

Meer over Meute meute.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  AMSTERDAM

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.