Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1288 dagen)
Vervuld

Applicatiebeheer

Echte ervaring opdoen, daar gaat het om binnen deze stage. Voor jou als student bieden wij de uitdaging om stage- of afstudeerprojecten uit te voeren en ervaring op te doen met het bouwen en beheren van complexe internet omgevingen.

Hierbij ga je samen met onze engineers werken met veel actuele technologie in zoals Cloud diensten, Automation (o.a. Puppet), Auto Deployment (Nolio) en applicatie monitoring (o.a. New-Relic, Nagios, Keynote). Samen zorgen we voor 24x7 voor optimale stabiliteit en performance van schaalbare online omgevingen zodat onze klanten zorgeloos hun online business kunnen bedrijven.

Heb jij al een opdracht? Super! Maar als je het nog niet helemaal weet, wij bieden afgebakende opdrachten die passen binnen de vereisten van je opleiding. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,-p.m.

Dit breng je mee

Jij bent een echte techneut met een passie voor online en een brede interesse in (internet) technologie. Uiteraard word je goed begeleid door onder andere onze ervaren applicatiebeheerders, maar ook zelfstandig sta jij je mannetje.  

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist:

 • jij volgt een mbo- of hbo-opleiding, richting bijvoorbeeld technische informatica en je zit in je 3e of 4e jaar;
 • jij bent op zoek naar een stage voor ongeveer 5 maanden;
 • jij hebt kennis of bent geïnteresseerd in; CMS systemen, cloud services, scripting en/of applicatie profiling en troubleshooting.

Mocht je ons nog niet kennen

Al vijftien jaar is Mirabeau marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Voor een paar van de grootste Nederlandse merken zijn we verantwoordelijk voor hun digitale keten: van strategie en marketing tot implementatie en het beheer van websites en mobiele applicaties. Denk aan Air France, KLM, ING of Thuisbezorgd.nl. Met klanten werken we lang en intensief samen. Daarom is ons uitgangspunt altijd een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij kunnen groeien. 

Waarom Mirabeau?

Mirabeau is de verzamelnaam voor ruim driehonderd professionals die één ding gemeen hebben: de drive om samen de beste digitale oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zonder hen geen Mirabeau. Dat snappen we, en daarom investeren we in relaties, ook die met jou. Met goede arbeidsvoorwaarden, genoeg aandacht voor ontspanning en door een prettige werksfeer te creëren. Onze ruime, open werkplekken en moderne apparatuur dragen daaraan bij.

Maak je vooral geen zorgen over je groei, stagelopen bij Mirabeau brengt nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Mirabeau Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  info@mirabeau.nl

Werken bij Mirabeau

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door marketing, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag.

Meer over Mirabeau mirabeau.nl
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.