Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1341 dagen)
Vervuld

Development

Het realiseren van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen is waar het bij onze development afdeling om draait. Kom jij helpen? Binnen jouw stage werk je behalve samen met je collega-developers ook met onze creatie en exploitatie afdelingen. Samen met deze afdelingen zijn onze engineers voortdurend op zoek naar de beste oplossing om zo het best mogelijke eindproduct te realiseren.

Op technologisch gebied zijn Java en Microsoft .NET de primaire platformen die binnen Mirabeau worden toegepast, deze platformen gelden als basis voor al onze oplossingen. Bovenop deze platformen wordt vervolgens een verzameling van passende producten en technologieën geplaatst die de realisatie van het project zoveel mogelijk versoepelen. 

Als stagiair krijg je de mogelijkheid om binnen een enthousiast en dynamisch team voor toonaangevende klanten te werken. Dit kan binnen een meeloop- of een afstudeerstage. Hierbij bieden wij je veel vrijheid en meer dan voldoende ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,-p.m.

Dit breng je mee

Jij bent op zoek naar een stage waar je samen kunt werken en je hebt zin om ons jouw beste werk te laten zien. Je hebt hands-on ervaring met relevante technologieën. Het liefst ben jij thuis ook bezig met programmeren. jouw hobby? Ehm, programmeren!

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist:

 • jij volgt een hbo- of wo-opleiding, richting bijvoorbeeld technische informatica en je zit in je 3e of 4e jaar;
 • je bent opzoek naar een stage of afstudeeropdracht voor minimaal 10 tot ongeveer 20 weken;
 • je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media: maatschappelijk, technologisch, creatief en economisch;
 • een praktische instelling koppel je aan creativiteit en eigen initiatief. Je bent pro-actief in de communicatie en samenwerking in een team;
 • je hebt ervaring met HTML, CSS, Javascript, SQL en bent bedreven in Microsoft.NET en/of Java.

Mocht je ons nog niet kennen

Al vijftien jaar is Mirabeau marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Voor een paar van de grootste Nederlandse merken zijn we verantwoordelijk voor hun digitale keten: van strategie en marketing tot implementatie en het beheer van websites en mobiele applicaties. Denk aan Air France, KLM, ING of Thuisbezorgd.nl. Met klanten werken we lang en intensief samen. Daarom is ons uitgangspunt altijd een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij kunnen groeien.

Waarom Mirabeau?

Mirabeau is de verzamelnaam voor ruim driehonderd professionals die één ding gemeen hebben: de drive om samen de beste digitale oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zonder hen geen Mirabeau. Dat snappen we, en daarom investeren we in relaties, ook die met jou. Met goede arbeidsvoorwaarden, genoeg aandacht voor ontspanning en door een prettige werksfeer te creëren. Onze ruime, open werkplekken en moderne apparatuur dragen daaraan bij.

Maak je vooral geen zorgen over je groei, stagelopen bij Mirabeau brengt nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Mirabeau Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  info@mirabeau.nl

Werken bij Mirabeau

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door marketing, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag.

Meer over Mirabeau mirabeau.nl
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.