Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1248 dagen)
Vervuld

Mirabeau Academy

Jij bent in jouw leven degene die altijd de organisatie op zich neemt. Alles tot in de puntjes organiseren en verzorgen is één van jouw beste kwaliteiten. Herken jij jezelf? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat je gaat doen binnen deze stage? Als stagiair Academy werk je mee aan het in goede banen leiden van de Mirabeau Academy, ons eigen opleidingscentrum. Je plant, organiseert en evalueert alle trainingen die in de Academy worden aangeboden, in nauwe samenwerking met de HRM afdeling. Hiervoor schakel je met veel verschillende collega’s en trainers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast treed jij op als gastheer/vrouw tijdens trainingen en workshops. 

Jouw organisatie-skills komen niet alleen operationeel goed tot hun recht maar ook administratief weet jij je weg te vinden. Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken schrijf jij handleidingen en leg je processen vast. Gedurende de hele stage word je uiteraard goed begeleid. En natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding van €450,- p.m.

Dit breng je mee

Jij barst van de energie en laat dat vol enthousiasme terug komen in je werk. Uitstekende communicatieve vaardigheden, daar beschik je natuurlijk over. Daarmee is schakelen binnen de hele organisatie is voor jou geen enkel probleem.

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist:

 • je volgt een hbo- opleiding in de richting Commerciële Economie, Management Economie & Recht of Hospitality Management;
 • je bent voor ongeveer 20 weken beschikbaar om mee te werken;
 • processen en systemen maak jij snel eigen;
 • je vindt het leuk om foto’s te maken en deze te gebruiken voor interne en externe communicatie.  

Mocht je ons nog niet kennen

Al vijftien jaar is Mirabeau marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Voor een paar van de grootste Nederlandse merken zijn we verantwoordelijk voor hun digitale keten: van strategie en marketing tot implementatie en het beheer van websites en mobiele applicaties. Denk aan Air France, KLM, ING of Thuisbezorgd.nl. Met klanten werken we lang en intensief samen. Daarom is ons uitgangspunt altijd een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij kunnen groeien.

Waarom Mirabeau?

Mirabeau is de verzamelnaam voor ruim driehonderd professionals die één ding gemeen hebben: de drive om samen de beste digitale oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zonder hen geen Mirabeau. Dat snappen we, en daarom investeren we in relaties, ook die met jou. Met goede arbeidsvoorwaarden, genoeg aandacht voor ontspanning en door een prettige werksfeer te creëren. Onze ruime, open werkplekken en moderne apparatuur dragen daaraan bij.

Maak je vooral geen zorgen over je groei, stagelopen bij Mirabeau brengt nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Mirabeau Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  info@mirabeau.nl

Werken bij Mirabeau

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door marketing, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag.

Meer over Mirabeau mirabeau.nl
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.