Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1331 dagen)
Vervuld

Visual Design

Jij gaat echt meedoen! Wat dat ongeveer inhoudt? dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor topklanten. De werkzaamheden kunnen variëren van research naar ‘best practices’ en actuele ontwikkelingen tot het ontwerpen en uitwerken van creatieve voorstellen. Dit ga jij doen voor uiteenlopende toepassingen, van bijvoorbeeld inter- en intranet omgevingen, mobiele applicaties tot touch screens.

Als stagiair Visual Design zal je op de afdeling Creatie werkzaam zijn. Het team bestaat uit een Creative Consultant, Art Director, meerdere designers, interactie ontwerpers en Front-end Developers. Het creatieve-team werkt intensief samen met de developers en de client- en projectmanagers in het vertalen van bedrijfsstrategieën naar aansprekende, effectieve online marketingconcepten en visual designs. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,- p.m.

Dit breng je mee

Wat eigenlijk het belangrijkste is dat je als student weet wat je wil en proactief met ons meedenkt om een goede stageopdracht te creëren. Wij verwachten ook van jou dat je goed hebt doordacht waar jij je verder in wilt verdiepen en waar je passies liggen. 

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist: 

 • je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media in de breedte: maatschappelijk, technologische, creatief en economisch;
 • jij volgt een hbo- of wo-opleiding en bent minimaal 10 tot maximaal 20 weken beschikbaar;
 • je hebt aantoonbaar meer specialistische kennis in je eigen vakgebied of de studierichting die je volgt;
 • je bent bekend met User Centered Design en de gangbare usability conventies en bent in staat deze toe te passen;
 • een praktische instelling koppel je aan creativiteit en eigen initiatief. Je bent pro-actief in de communicatie en samenwerking in een team;
 • je hebt een online portfolio met projecten vanuit je opleiding, eigen opdrachtgevers of eigen vrij werk;
 • computer skills (geef aan welke je beheerst): Photoshop, Illustrator, Sketch, Principle, nVision, CSS, Axure, Visio, Etc;
 • extra werk in je portfolio, naast jouw schoolopdrachten is een grote pré.

Mocht je ons nog niet kennen

Al vijftien jaar is Mirabeau marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Voor een paar van de grootste Nederlandse merken zijn we verantwoordelijk voor hun digitale keten: van strategie en marketing tot implementatie en het beheer van websites en mobiele applicaties. Denk aan Air France, KLM, ING of Thuisbezorgd.nl. Met klanten werken we lang en intensief samen. Daarom is ons uitgangspunt altijd een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij kunnen groeien.

Waarom Mirabeau?

Mirabeau is de verzamelnaam voor ruim driehonderd professionals die één ding gemeen hebben: de drive om samen de beste digitale oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zonder hen geen Mirabeau. Dat snappen we, en daarom investeren we in relaties, ook die met jou. Met goede arbeidsvoorwaarden, genoeg aandacht voor ontspanning en door een prettige werksfeer te creëren. Onze ruime, open werkplekken en moderne apparatuur dragen daaraan bij.

Maak je vooral geen zorgen over je groei, stagelopen bij Mirabeau brengt nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Mirabeau Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  info@mirabeau.nl

Werken bij Mirabeau

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door marketing, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag.

Meer over Mirabeau mirabeau.nl
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.