Momkai

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Momkai is een team van designers, developers en producers uit Amsterdam. Gestart in 2002 met als doel rust te creëren, zodat je je druk kunt maken over de inhoud.

In lijn met deze filosofie richten we ons op de lange termijn en creëren we design-gedreven innovatieve producten, diensten en merkidentiteiten.

We werken in compacte, gefocuste teams die continu streven naar een zo hoog mogelijk niveau. We zijn gepassioneerd over de mate van detail in onze ontwerpen en willen altijd de beste gebruikerservaring neerzetten in onze projecten. Daarbij kiezen we ervoor om niet één specifieke werkwijze te hanteren. Onze flexibiliteit geeft ons de vrijheid voor ieder project de juiste processen en methodes te kiezen.

Momkai is mede-oprichter van het journalistieke platform De Correspondent en als creatief team verantwoordelijk voor het merk, de gebruikerservaring en het publicatiesysteem erachter. Als bureau werken we voor nationale en internationale klanten als Tommy Hilfiger, Red Bull en de KNVB. We voelen ons vereerd dat de kwaliteit die we nastreven erkend wordt door de internationale juries van onder andere de Red Dot Design Award, Webby Awards en de European Design Awards. En het liefst halen we die prijzen samen op, wie weet ben jij er de volgende keer bij in Berlijn of Hong Kong!

momkai.com
 • Amsterdam

  Barentszplein 7

  1013 NJ Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.