Geplaatst op 19 maart 2018 (Verloopt over 997 dagen)
Vervuld

Communicatie & content creator

Wij zoeken een stagiair! Museumpark Orientalis is een plek waar religie en cultuur samenkomen. Door middel van storytelling, toffe nieuwsbrieven en de juiste communicatie, help jij ons mee het merk Orientalis te vergroten!

 Ben jij een creatieve duizendpoot die niet graag stil zit? En zit jij vol toffe ideeën? Word jij enthousiast van online en social media? Ben jij sterk met taal maar ook met beeld? Kom werken op de communicatieafdeling van Museumpark Orientalis!

Je begint je dag met het checken van alle social media kanalen. Je reageert op leuke berichtjes van bezoekers en zorgt ervoor dat de berichten voor die dag ingepland worden. Jij hoeft geen koffie te halen, want jij doet de volledige webcare zelf!

 • Hoe ziet jouw dag er uit? 

In overleg met de communicatieadviseur en de PR en marketingmedewerker wordt al snel duidelijk wat er deze week moet gebeuren. Je schrijft een verhaal voor de website, maakt de nieuwsbrief voor die maand en je helpt mee met het opzetten van communicatieplannen. Ook het creëren van video content is mogelijk. Een lastige tekst omzetten naar begrijpelijke taal is geen probleem voor jou. Je denkt na over de ontwikkeling van onze nieuwe website en draagt actief bij binnen de vergaderingen. Er is van alles te doen en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Het is jouw stage: dus wat wil jij leren? Waar wil jij je in verdiepen? Bij Orientalis is het mogelijk.

Je hebt basiskennis van CMS en je pakt technische uitleg snel op. Kennis van Photoshop is een pré. Je bent leergierig en je wordt enthousiast van ons mooie museum. Kom jij ons team versterken?

 • Wat vragen we van jou?

Volgt een relevante opleiding op MBO of HBO niveau (journalistiek, marketing, communicatie, media, informatie en communicatie). Je kunt goed schrijven en hebt gevoel voor beeld. Je bent een flexibele teamplayer. 

Wil jij meer weten over deze vacature? Bel ons dan op 024 382 3110. 

Werken bij Museumpark Orientalis

Een inspirerend museumpark waar religie en cultuur samenkomen. Door middel van storytelling, toffe nieuwsbrieven en de juiste communicatie, help jij ons mee het merk Orientalis te vergroten!

Meer over Museumpark Orientalis museumparkorientalis.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Heilige Land Stichting

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.