Geplaatst op 1 mei 2017 (Verloopt over 1629 dagen)
Vervuld

Marketing / Jr. Growth Hacker

Wij zoeken iemand die ervaring wil opdoen in het schrijven van content (Nederlands / Engels) en alle trucjes omtrent online/digital marketing en growth hacking wil leren. Kortom, jouw passie is marketing en je vindt het leuk om continu door te leren.

Wij willen mensen eenvoudiger laten werken. De afgelopen 4 jaar hebben we het aantal medewerkers wat dagelijks ons product Workspace 365 gebruikt, explosief zien groeien. Eerst voornamelijk in het MKB en nu specifiek in de verticals zorg en educatie. Wil jij het werk van studenten, verplegers, kantoormedewerkers en anderen vereenvoudigen terwijl je marketingervaring opdoet in de IT sector binnen een internationale omgeving? Wij steken veel tijd in onze stagiaires om ze te helpen groeien zodat zij bij wederzijdse interesse uiteindelijk blijven en doorgroeien naar belangrijke functies. Wil jij meewerken aan dit succes, met een grote kans op een leuke baan na je stage of afstuderen?

Onze partners groeien al jaren, maar wij willen ze nog beter ondersteunen. Om die reden start jij de dag samen met de Product Evangelist door te sparren over een nieuwe Search Advertising campagne om een pull in de markt te veroorzaken. Na een gezamenlijke lunch met uitgebreide broodjes en een uitdagend potje tafeltennis ga je weer aan de slag. In de middag help je mee met het opbouwen van een leadlijst, dit kan door ze te verzamelen via webformulieren of door creatief te zijn met growth hacking. Voordat je naar huis gaat kijk je nog hoe de website van New Day at Work beter kan ranken in Google, je ziet een aantal interessante zoekwoorden die bij ons matchen en kan niet wachten om de volgende ochtend te starten dit te verbeteren. Je werkt nauw samen met een ervaren (digitale) marketeer waar je veel van kunt leren.

Duur stage: Bespreekbaar – 5/6 maanden en 4 of 5 dagen per week

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Verhoogde interesse in internet technologie en/of online marketing;
 • Je hebt ervaring in bloggen, vloggen of andere manieren van contentverspreiding en wil leren dit professioneel in te zetten;
 • Ervaring met SEO, SEA, WordPress, HTML, CSS of Photoshop is een pré;
 • Je bent zelfstandig en werkt graag hard omdat je marketing echt leuk vindt;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat jij voor al je harde werk terug krijgt:

 • Geweldige werksfeer met gezamenlijke lunch, iedere dag tafeltenniswedstrijdjes en vrijdagmiddagborrels;
 • Een jong team met intelligente collega’s met breed uiteenlopende hobby’s;
 • Mooi nieuw kantoor vlak naast de A28 bij Nijkerk;
 • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt;
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg;
 • Voor wat, hoort wat, dus je ontvangt een leuke stagevergoeding.

Werken bij New Day at Work

Workspace 365, de simpelste werkplek… ooit. Eén van de manieren waarop wij werk vereenvoudigen is door een complete browser-based werkplek te ontwikkelen. Een werkplek waarin alle diensten aan elkaar gekoppeld kunnen worden binnen een vanzelfsprekende userinterface.

Meer over New Day at Work newdayatwork.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Nijkerk

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.